Pai ai spus mai sus ca ai nevoie de o fata..si eu sunt baiat. apai nu iese bine..deci trebuie sa fac o schimbare de sex
La cat esti tu de draguta nu mai incape loc de altceva..si + ca eu nu sunt dragut
Poate vorbesc eu asa "dragut" dar in realiate sa vezi ce "dragut" sunt...de se sparg paharele ..saracele pahare
Sa stii ca nu e bine sa te consideri asa fiecare om e frumos an felu sau.u cati ani ai?
Eee nu. inseama ca nu mai vazut tu pe mine...am 16 ani.
tu?
Eu am 14 si cred ca esti dragut si sa ancerci sa ma contrazici ca ne suparam
Nu e site de matrimoniale aci
sa mor eu de numai din astea zici: "care vine la un suc"."care e baiat"."care vb cu mine"
wtf
Si te oftici u ok? dar u ce te uiti frate an antrebarile mele daca nu ati convin ce vrei sa antreb la cat ancepe nu stiu ce emisiune sau ce note trebuie sa iau sau cand ancepe scoala
Eu cred ca ar trebui sa nu incerci sa ma contrazici.dar mna..nu am ce sa iti fac la cat de draguta esti
Da draga te-ai apucat si u de sarcasm auzi u chiar vrei sa ne certam X-(
Nu ca chiar nu am chef de cearta eu vreau sa ma anteleg bine cu ei dar sunt si unii care nu vor
Eu nu l-am bagat in seama nu il baga nici u . si apropo esti si mai draguta cand te enevezi
Bai frate termina te rog ca nu am chef sa ne certam si sa scot cine stie ce perle pe gura ok?