Daca tie colega, intra in vorba cu ea din nou. Exista o gramada de subeicte de discutat (facultate, vreme, transportul in comun, profesori, and so on). Daca vezi ca ii face placere sa vorbeasca cu tine, si nu cauta pretexte sa plece cat mai repede, invit-o la o cafea. Ceva de genul: Nu am prea dormit azi noapte, ar merge o cafea, nu crezi?
Daca reusesti sa faci asta, si iti accepta invitatia, nu e mare lucru sa-i ceri numarul de telefon ulterior.
Vreau sa zic ca sta in preajma mea dar nu prea zice nimic, adica sa deschida si ea vreo conversatie. tot eu trebuie sa vorbesc. Oare e si ea timida si de asta imi provoaca starea asta?
Ar fi bine sa-mi cer scuze "daca am suparato cu ceva"?
Eu unul nu mi-as cere scuze daca as cunoaste-o doar de 2 zile si nu ma simt vinovat cu nimic. Daca deschizi tu o conversatie, ea participa sau doar da din cap si zice "aha!"?
Nu ar trebui sa-ti ceri scuze... poate si ea este mai timida
Si fetele sunt oameni nu inteleg de ce te sperii asa.La urma urmei imagineaza-ti ca vorbesti cu o prietena nu cu o iubita.
Iti ei inima in dinti si nu ar trebui sa fi timid. pana la urma ce se poate intampla? il ceri si gata si nu are de ce sa rada de tine. vede ca ai emoti (adica o placi) si se va simti si ea stiind ca o placi. Mai in gluma mai in serios ii ceri nrm si treci peste.
De omorat nu poate sa te omoare, nu inteleg de iti e teama. Poti sa faci totul cum gandesti (si sa gandesti mai increzator) sau poti sa-i dai cu piciorul, ea poate sa-si gaseasca pe altul si asa mai departe.