anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte timid cand este vorba de a tine o conversatie cu o fata pe care o plac, recunosc ca nu prea am iesit din casa vreo 2 ani din cauza unei probleme mai vechi. si nici nu am avut prieteni care sa ma sustina si sa ma ajute sa trec peste asta doar care sa se amuze de timiditatea mea. am 20 de ani si sunt foarte timid cand vreau sa ii cer nru de telefon la o fata pe care o plac si mie colega de 2 zile. Cand e vb sa ii cer nru de tel simt ca imi vor tremura mainile cand sa-l scriu si va rade de mine. de asta nu pot sa il cer. Astazi a plecat suparata ca nu prea am bagat-o in seama. si-mi pare rau ca timiditatea asta mi-a stricat totul

9 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Daca tie colega, intra in vorba cu ea din nou. Exista o gramada de subeicte de discutat (facultate, vreme, transportul in comun, profesori, and so on). Daca vezi ca ii face placere sa vorbeasca cu tine, si nu cauta pretexte sa plece cat mai repede, invit-o la o cafea. Ceva de genul: Nu am prea dormit azi noapte, ar merge o cafea, nu crezi?

Daca reusesti sa faci asta, si iti accepta invitatia, nu e mare lucru sa-i ceri numarul de telefon ulterior.

| alexeinech a răspuns (pentru Radu284):

Vreau sa zic ca sta in preajma mea dar nu prea zice nimic, adica sa deschida si ea vreo conversatie. tot eu trebuie sa vorbesc. Oare e si ea timida si de asta imi provoaca starea asta?

| alexeinech a răspuns (pentru Radu284):

Ar fi bine sa-mi cer scuze "daca am suparato cu ceva"?

| Radu284 a răspuns (pentru alexeinech):

Eu unul nu mi-as cere scuze daca as cunoaste-o doar de 2 zile si nu ma simt vinovat cu nimic. Daca deschizi tu o conversatie, ea participa sau doar da din cap si zice "aha!"?

| tzus a răspuns (pentru alexeinech):

Nu ar trebui sa-ti ceri scuze... poate si ea este mai timida

| Voidwithin a răspuns:

Si fetele sunt oameni nu inteleg de ce te sperii asa.La urma urmei imagineaza-ti ca vorbesti cu o prietena nu cu o iubita.

| tzus a răspuns:

Iti ei inima in dinti si nu ar trebui sa fi timid. pana la urma ce se poate intampla? il ceri si gata si nu are de ce sa rada de tine. vede ca ai emoti (adica o placi) si se va simti si ea stiind ca o placi. Mai in gluma mai in serios ii ceri nrm si treci peste.

| FRE3wILL a răspuns:

FIlme de vazut: Hitch, Don juan, Casanova, Spread, Alfie succes

| Ciutanu a răspuns:

De omorat nu poate sa te omoare, nu inteleg de iti e teama. Poti sa faci totul cum gandesti (si sa gandesti mai increzator) sau poti sa-i dai cu piciorul, ea poate sa-si gaseasca pe altul si asa mai departe.