| Patrunjel123 a întrebat:

Sunt foarte trista. Am 16 ani.De cand a inceput vacanta stau mereu in casa deoarece daca ar fi sa ies afara in fiecare zi cu prietenii mei ar trebui sa ies mereu cu acelasi tricou si m-as simti foarte prost. Parintii mei castiga foarte bine dar mereu dau banii pe mancare de la restaurant/fast food pentru ca nu gatesc sau pe excursii scumpe pentru ca le place mult sa calatoreasca. De exemplu am fost 2 saptamani vara asta in Tunisia si o sa mai plecam.Sunt genul asta neglijent,mama nu se aranjeaza,nu se penseaza,merg mereu cu acelasi haine dar eu parca sunt total diferita fata de ei. Imi place sa-mi cumpar machiaje,haine inaltaminte si cand le cer bani pentru asta imi zic ca nu mai au bani,luna viitoare si tot asacrying( Nu am fuste,pantaloni,scurti, genti am doar un tricou care mai imi vine pe care il port cand merg sa cumpar ceva si 1 pereche de blugi lungi in care mor de cald si 1 pereche de colanti. Chiar ma oftic cand ma uit pe geam si vad atatea adolescente de varsta mea cu haine frumoase,accesorii, genti. Ce sa fac? Daca as vorbi cu parintii mei despre asa mi-ar spune ca sunt superficiala si ca nu am nevoie de atatea haine.

Răspuns Câştigător
| Nonameandnozone a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si roaga-i sa-ti cumpere mai multe haine deoarece fiecare fata la varsta adolescentei simte nevoia sa se aranjeze si sa fie placuta de cei din jur. Daca nu reusesti sa-i convingi nu e un capat de tara. Iesi cu ce ai. Prietenii adevarati nu te-ar judeca dupa felul cum te imbraci sau hainele pe care le porti.Nu trebuie sa-ti pese de parerile celorlalti. Mult succes cu parintii tai.

1 răspuns:
| Psihedelic777 a răspuns:

Pai ai de facut 2 lucruri:
1-vorbeste sincer cu ei(nu fi ingrijorata de ce vor spune, tu fa-ti datoria si spune). Spune-le ca esti necajita ca nu ai decat ceva haine si ca iti este rusine sa iesi. Vorbeste sincer si roaga-i sa-ti dea cativa banii sa te faci frumoasa(nu ca nu ai fi).Da tot afara in fata lor. Spune tot ce simti(dar nu te certa.Doar vorbeste)
2-Iesi afara cu ce ai.Uni si-ar dori sa aiba alea 2-3 haine pe care le ai si tu.Multumeste pentru ce ai si lupta sa ai mai mult, dar fi fericita. Poate o sa zica cineva o gluma proasta ceva, dar nu lua in seama, fi fericita si calma.Iti doresc multa bafta.Fi pozitiva si sa vezi ca totul va fi bine.Baftahappy