Nu o face, nu trebuie sa te ranesti daca altii te-au ranit, las-i sa vb singuri numai tu te poti controla si face tot ce vrei! parerea mea succes si asculta-ti inima
Sorry ca`ti distrug visele, da` nu esti EMO.
Pentru un emo ar fi ceva normal sa`si taie venele...cu riscu` vietii.
Parerea mea e ca treaba cu 'EMO'e o prostie.
te-as sfatui sa ai o alta inclinatie.
90%din persoanele care sustin ca`s EMO din ROMANIA habar n`au ce inseamna sa fi emo cu adevarat.
Stiu cum te simti si mie mi se intampla la fel uni ma scuipa sau ma lovesc dar mai bine ii las in pace am vrut sa ma sinucid de vreo 5 ori dar se pare ca dumnezeu m-a blestemat sa traiesc si am invatat sa ma hranesc cu suferinta daca inveti si tu asta crede-ma ca ceea ce iti vor spune sau face altii nici nu vei auzi sau simti
Da, poti doar sa ajungi la spital si cu ce scop? Nu vei rezolva nimic. Vorbeste cu ai tai sau mergi din propria initiativa... poate o discutie cu un psiholog te-ar putea ajuta intr-un fel. Chestia cu Emo este doar un curent, iar cei care il practica vor doar sa iasa in evidenta cu ceva.Nu te supara, lasand masca de emo la o parte incearca sa fi tu insuti.
Pot sa te intreb ceva? De ce esti emo? Ai o locuinta? Ai ce manca? Ai familie? Esti sanatoasa? Eu una nu suport astfel de oameni. De ce? Pentru ca eu cred, ca se dau batuti la primul obstacol si fiindca ei nu stiu sa aprecieze viata. Viata e frumoasa,si cea mai mare PROSTIE e sa refuzi sa o traiesti. Poate si colegii tai sunt asa. Poate ca ei nu vor un exemplu rau ca prieten. Incearca sa te schimbi! Altii nu au ce pune pe ei, nu au ce manca, nu au adopost.nu au nimic. In locul tau mi-ar fi rusine sa incerc sa imi tai venele sau sa fiu emo. Un sfat am totusi: tu vrei sa faci asta pentru ca se comporta colegii urat cu tine. Si daca ai pati ceva serios(Doamne Fereste)? Ce ai face? De ce alegi sa fie emo, adica LASA!?