| ralucaralu a întrebat:

Sunt foarte trista deoarece m-am certat cu cea mai buna prietena a mea. Noi suntem putin "rivale" la scoala. Am dat test la geografie si ea a luat nota mai mare. Chiar si inainte sa aflam notele am intrebat-o daca nu m-a mintit in legatura cu un rezultat care zicea ea ca l-a gresit. A aflat nota si eu am reintrebat-o de vreo 2 ori daca nu m-a mintit ca a gresit. Ea a inteles ca mie nu imi convine nota ei si nu e deloc asa. Eu am intrebat-o doar sa ma asigur ca nu m-a mintit. O cred in stare sa mearga la profesoara sa ii spuna ca nu imi convine nota ei. Si nu mi se pare drept deloc, deoarece nu i-am spus niciodata asa ceva. Vreau sa nu ne mai certam, mai ales dintr-o prostie. Ce sa fac? Vreau un sfat.va rog.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheam-o acasa la tine intr-o camera unde nu este nimeni decat tu si ea si spune-i ca nu este nici o problema ca ea a luat o nota mare si caci tu chiar esti bucuroasa. darfa-o s ainteleaga bine

| Vizitiul a răspuns:

Axeaza-te pe rezultatele, performantele tale scolare. In goana ta dupa detalii (notele celorlalti) pierzi fundamentalul (esenta).

| Razvan a răspuns:

Sa incetati sa mai fiti rivale.Cuvantul asta n-are ce cauta intre doua persoane care se considera prietene.Sa va certati pentru niste note care rar atesta adevarul n-are nicio logica.Invatati pentru voi nu pentru notehappy

| Sweetyna a răspuns:

Daca prietena ta crede aceste lucruri inseamna ca nu are incredere in tine si sigur nu ti-e buna prietena.Eu zic sa nu va mai certati din toate prostiile pentru ca mai tarziu veti regreta.Va spun din experienta. Sper ca sfatul meu sa iti fie de folos. Pupici

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Dar` ar putea ca pr ta sa nu vina la tine...Atunci inlatura restul pers. si vb singura cu ea.