anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte trista si cred ca am sa intru in depresie.Nu stiu ce sa mai fac si care e rostul meu aici.Motivul ar fi cum am zis mai demult ca nici un baiat nu vrea sa stea cu mine si nu neaparat sa fim impreuna macar prieteni si poate dramatizez totul, dar la varsta mea cred ca e normal sa am macar prieteni baieti daca nu un iubit. Dar la chestia asta s-au adunat multe altele. ei bine am niste prietene foarte bune si in ele ma refugiam pana acum sa zicem, dar acum toate au iubiti, succes la baieti, arata super bine si eu.am ramas singura.Parca nici nu ma mai baga in seama acum asa simt si daca le-as spune cat de trista sunt s-ar speria si nici nu cred ca ar mai vrea sa stea cu mine ar zice ca is nebuna.Am o sora care la fel e cea mai buna prietena a mea, dar ne vedem foarte rar si nu prea avem timp de vb.Cand vine ea de la munca eu dorm sad. Mama nu m-ar intelege si asa nu am vorbit niciodata deschis cu ea.Pana acum ma mai consolam pe fb.mare greseala nici fb nu ma mai ajuta in vreaun fel, da-le incolo de like-uri si comentarii ca n-au nici un rost. Dar cel mai mult ma doare ca simt ca nu ma pot deschide in fata nimanui, ca sunt o persoana prea complicata care nu o sa fie inteleasa niciodata de nimeni, dapai iubita sadMa doare ca stiu ca nimeni nu ma iubeste si nimeni nu se gandeste la mine inainte sa se culce.Maine cred ca o sa ma duc la biserica poate ma mai linistesc.
Nu stiu de ce am scris aceasta intrebare. dupa ce am scris toate sentimentele mele aici imi dau seama ca totul e mai grav decat credeam eu. Daca vreti lasati-mi o parere, un sfat, oricum la cat am scris nimeni nu o sa citeasca. Dar nu radeti sau spuneti ca am venit aici sa imi plang de mila sau ca is prea sensibila si rasfatata, de fapt si asa nu-mi pasa. oricum parca nici nu exist.

3 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Pe internet este mult mai usor sa vorbesti deschis, sa iti exprimi sentimentele decat in viata reala pentru ca: In viata reala, daca tu te exprimi deschis, risti ca cineva sa isi bata joc de tine (nu neaparat dar ai o rusine, asta e instinctul pentru ca o cunosti pe persoana respectiva) pe tema asta. Asta asa e chiar daca nu ai realizat. E mult mai usor sa te exprimi pe internet pentru ca daca cineva isi va bate joc te tine, nu va avea un asa impact ca si cum te-ar tachina un prieten apropiat (sau fost apropiat).
Daca ai nevoie de un sfat sau chiar de un prieten pe internet, trimite-mi un mesaj si poti discuta deschis cu mine.
happy
Ca si sfat, gandeste-te ca ai mult mai multe motive sa fii fericita decat trista, si ia ca reper pe oamenii care sunt nenorociti (fizic) sau s-au nascut cu tot felul de boli. Noi suntem normali si nu stim sa ne bucuram de ceea ce avem (nu ma refer la tine strict, toti oamenii cer cu atat mai mult cu cat primesc mai mult )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei. În primul rând vreau ca ce îți scriu,nu doar să citești, ci și să înțelegi.Ai omis să spui câți ani ai,așa că încerc să-mi fac o părere singură. Știi ce faci tu acum? Te pierzi în chestii inutile,nu apreciezi ce ai în momentul de față, vrei mai mult de la ceilalți (dar nu te gândești că poate motivul pentru care nu primești este comportarea ta ) și nu vezi pădurea de copaci.Ai nevoie de afecțiune, o cauți cu disperare și este posibil să-i sperii puțin pe cei din jur. Faptul că încă nu ai niște prieteni băieți sau un iubit se întâmplă din cauza a două lucruri.Eu ți le arăt, tu decizi care este cea valabilă. Ori tu nu știi cum să te apropii de ei și ar trebui să mai lucrezi puțin la asta.Ori n-ai știut unde să cauți și ei nu sunt cei care trebuie să stea lângă tine.Caută persoanele care să te iubească, să te aprecieze și să te merite pentru ceea ce ești.Nu claca din cauza asta. Doar ai răbdare,există persoana potrivită și pentru tine.În legătură cu prietenele tale, e cazul să le înțelegi și pe ele.Au dat de ceva nou și au uitat de "lucrurile vechi". Și tot aici e cazul să vezi cine-ți este cu adevărat prietenă.Pun pariu că multe din ele nu-ți sunt cu adevărat.Sunt sigură că sunt persoane care te iubesc. Doar că poate uită să-ți arate.Îmi poți da id-ul tău,dacă vrei să vorbim mai multe. Nu te pierde în lucruri de suprafață. Învață să apreciezi că exiști,să fii fericită că vezi soarele dimineața,că poți să alergi, că ai o familie. Mulți nu se pot bucura de asta.Fă ce îți place, iar timpul va trece mai frumos. Baftă!

| DeDiiDeDii a răspuns:

E greu...Stiu cum e.Dar nu uita ca cineva in lumea asta te iubeste si va ajunge langa tine. Gandeste logic daca fetele alea iti sunt prietene adevarate te vor ajuta... daca nu, inseamna ca nu au fost nicioadata spune-le problema ta te vor ajuta daca au bun simt Parintii nu le zic pentru ca dupa chiar ca vei cadea in depresie Eu un sfat iti dau nu uita ca cineva te va iubi la timp acum poate inca nu ti-ai gasit perechea dar o vei gasi Si asculta aici lasa sa fi complicata si sa fi inchisa decat sa fi usor de citi si deschisa si dupa sa te trezesti cu o proasta/prost ce te va trada. Sper ca te-am ajutat! Pwp!:* Ai grija de tine!:* Fundita?