| ionutzzz7878 a întrebat:

Sunt foooarte gelos ajutati-ma, am depasit stadiu de posesiv exagerat sunt peste crying((
de cand a inceput scoala de 2 zile o tin numai in cearta cu ea.
ca ba mi se pare mie ca s-a uitat la altu ca nu stiu ce.
ma jur este extrem de frumoasa si cu mine de mana se uita baietii dupa ea si mereu cand o las singura o claxoneaza, se uita la ea se baga in seama deci numai pot simt ca mor.
chiar am sentimenu asta, mi-e frica sa nu fac vreo prostie, dintr-o stare de nervi sa ma sinucid.
cand vad ca zambeste sau o saluta unu sau nu stiu ce gata ma ia tremuratu si imi vine sa sparg tot din calea mea sad
nu pot sa o las libera stiu ca o chinui mult
ma supar si cand iese in pauze daca iese da ea nu iese din cauza mea... deci stiu ca o ranesc dar nu pot nu am cum sa-mi revin.
m-am gandit ca poate e mai bine sa scape de mine definitiv. si cum nu as suporta sa o vad cu altu, mai bine sa nu mai vad nimic...
inainte eram gelos foarte gelos acum sunt extrem exagerat super supra deci nu gasesc cuvinte.eu o sa mucesc si ea o sa mearga mai mereu singura si innebunesc crying((

5 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Lasa mai moale si incerca sa vezi ca exista fete care nu te dau gata cu exteriorul dar au un suflet de aur.Cu acest comportament il pierzi.Fi sigur pe tine ca din moment ce iese cu tine inseamna ca nici tu nu esti de aruncat.Fa-o sa sesimta fericita cu tine si nu o s-o pierzi.Iar ca place si altor baieti lasa sa placa are si ea o bucurie dar asta nu inseamna ca o sa pierzi dar cu gelozia in schimb in mod sigur.Si eu ce era sa fac daca pina la 18 ani nu s-a uitat la mine nici un baiat? Toate fetele aveau prieten in clasa numai eu nu.Sa ma fi sinucis? Atunci niciodata nu mai cunosteam pe sotul si nu aveam doi copii frumosi.Iar in ziua de azi am cu mult mai mare succes decit la 18 ani? De ce? Pt ca sunt sigura pe mine dar atunci nu eram.Fii sigur pe tine traieste -ti viata si lasa si pe altii sa traiasaca si va fi bine.

| aneth a răspuns:

Sfatul meu e sa o lasi mai moale.Stii se spune ca atunci cand cineva este gelos se simte cu musca pe caciula.Mie mi se pare ca esti cam complexat de tine.Iar la faza cu sinucisul crede-ma nu faci nimic bun pentru nimeni, inrautatesti lucrurile! Ai incercat s ao pui la incercare sa vezi ce face, poate atunci mai scapi de geloziebig grin

| botik_3241 a răspuns:

Atunci poti sa nu iti mai faci griji. crede-ma stiu ce zic. si prietenul meu era gelos inainte dar acum i-am dat motive sa nu mai fie.

succes in continuare, si lasa faza cu sinicisu ca nu te ajuta cu nimic

| HappY_5445 a răspuns:

Buna! stii, ea daca te iubeste dar nu doar din spuse ci chiar te iubeste cu totata inima va fi linga tine oriciti baieti nu s-ar uita la ea si oriciti nu ar claxona! Dar daca totusi nu e ceva sincer (asta poti sti numai tu)atunci crede-ma se va gasi o alta persoana care te va iubi cu adevarat! Si faptul ca baietii se uita la ea e ceva normal, sunt sigura ca si tu te uiti dupa fete!
sper ca ti-am fost de ajutor! si daca vrei ceva sfaturi scrie-mi in mesaje private id tau!
PA=)

| ionutzzz7878 explică:

Am pus-o si la incercare nu a facut nimic
ai dreptate sunt complexat pentru ca sunt inalt
am cam 1, 93 sad