Daca nu ajungi in pat cu oricine/oricand nu, nu esti
Joaca-te. O sa iti gasesti si tu nasul
Draga mea in viata fiecare plateste pentru ceea ce face! Mai devreme sau mai tarziu. Nimeni nu scapa,
Decizia e a ta!
Nu, nu eşti. De fapt chiar foarte bine faci. Tu nu ai absolut nicio vină! Băieţii ăia care-ţi fac jocul sunt fraieri, şi mi se pare corect, logic, şi chiar amuzant să profiţi de lucrul ăsta. why not?! Of of... măi măi...
Nu, nu esti. Dar nici nu este foarte bine ceea ce faci. E bine sa te joci, sa nu iei in serios orice baiat/ orice relatie... dar, totusi.
Mai devreme, sau mai tarziu, "Sa stii ca vine o zi, cand vei plati!" si vei gasi, din senin, un baiat care se va comporta cu tine, asa cum te comporti tu acum cu baietii. Abia atunci vei realiza ca poate fara sa vrei, avand un comportament infantil, ii faci pe unii baieti sa sufere. In plus, am invatat ca orice "rau" mi-ar face cineva, eu nu-i raspund cu aceeasi moneda.Incerc sa intorc si celalalt obraz.Este o lectie de viata!
Ceea ce am spus, nu este un comentariu scris cu rautate, dar toate au o limita. Iar ideea asta a ta de a-i lasa pe unii baieti ( sau pe toti) sa te placa si apoi sa-i lasi cu ochii in soare mi se pare un pic rautacioasa si copilaroasa, fara sa te gandesti serios si la consecinte.
Hmmmm nu te cunosc si daca as zice ca DA poate gresesc, dar sfatul meu, daca tot te plac asa tare baietii ramai la unu ma si gata.
oricum, stiu chestii mai grave, si acea pers nu e curva, doar ff NAIVA desi lumea asa o crede dar eu o cunosc si nu e asa deci, despre tine nu ma pot pronunta
Nu...sau cel putin nu din punctul meu de vedere e treaba ta ce fel de relati vrei sa ai... iar uni baieti chiar merita sa fie lasatzi cu ochi in soare
Nu!
Hai ca esti de-a mea
CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, cutră. – Din v. sl. kurŭva. - direct din dictionar
Te regasesti in aceste cuvine? nu cred
Nu esti curva.
:*
BUCURROBERTA întreabă: