| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

Sunt hostess vineri sâmbătă si duminica in mall si trebuie sa port fusta scurta neagră si strampi negri, si imi e rusine pentru ca sunt extrem de slaba, picioarele mele zici ca sunt bețe si imi e rusine. M-am săturat de complexul asta legat de corpul meu, vreau sfaturi, cum sa fac sa par mai grasa la picioare, sa nu se observe asa rau pentru ca imi sta oribil si oameni vor rade cand vor vedea doua bețișoare. Va rog

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ești singura fată slabă din lume... suntem în 2020 totuși, lumea crec s-a obișnuit că nu avem toți aceeași conformație și greutate, zic și eu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca trebuie sa porti fusta scurta... nu prea ai ce sa faci acum. Pe viitor incearca sa mananci mai multi carbohidrati.

| Sofer a răspuns:

Acceptate asa cum ești. Dacă asta e fizionomia corpului tău. Sa nu te afecteze părerea celorlalți din jur. Contează sa te simți tu bine în pielea ta.

| Vântulalb a răspuns:

Dar de obicei cu ce umbli imbracata? Ai fusta larga si lunga pana peste genunchi?
Daca insa te imbraci ca toti tinerii cu pantaloni mulati, explica-mi si mie cum faci sa nu se vada picioarele subtiri? Care este diferenta intre pantalonii mulati si ciorapi?

| MPersephone a răspuns:

Uita-te la modelele Victoria Secret si invata sa iti iubesti corpul.
Eu tot sunt foarte slaba, am picioare lungi si subtiri, dar am scapat cu catva ani in urma de compexul asta.

| AdorDresurile a răspuns:

"Cea mai mare provocare este să fii tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să facă să fii altcineva". E. E. Cummings
Deci intai si intai trebuie sa te iubesti pe tine asa cum esti, aceste complexe ca "esti slaba, ai bete in loc de picioare" te vor trage mai mult in jos. Nu e nicio problema daca porti fusts cu strampi, sunt foarte multe fete cu picioare slabute care poarta strampi si le sta bine, deci poti spune ca esti "leg model" laughing))