Ah.Stii cum se zice: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard. Mai, ce sa zic, iubitul tau pare un tip super oke si unul pe care multe altele si l-ar dori, e ceva gen Mr Right din cate spui tu si crede-ma e greu sa obtii unul eu cred ca esti foarte norocoasa. in legatura cu celalat nu merita osteneala. o fi el frumos, da' e smecheras asa, ii place sa domine el [asa reiese din ce zici tu], mai ales ca nu ia in serios realtiile neacordand timp iubitelor lui ceea ce e urat. pe scurt: nu-i pasa. cum te-a cucerit pe tine, asa a mai cucerit inca o mie. nu cred ca merita sa-l lasi pe Mr. Right al tau pentru un "Golanas". tu faci cum crezi, decizia e numai a ta. dar eu daca as fi in locul tau nu l-as lasa pe iubitul tau [mai ales ca zici ca il si iubesti], iar o relatie de un an inseamna totusi ceva
Esti penibila. Nu il iubesti nici pe prostul de langa tine pentru ca te gandesti la celalalt, si nici pe al doilea nu il vrei cu adevarat, ca atunci ai fi incercat de mult sa fii cu el. Si nu trage concluzii. Nu ai de unde sa stii cum e o persoana intr-o relatie inainte sa fii tu cu ea.
Deci nu-mi vine sa cred ca mai exista cineva care are exact aceeasi problema ca si minee. deci vreau sa iti spun ca sunt exact, dar exact in aceeasi situatie ca si tinee, si nu stiu ce sa mai fac, mai ales ca iubitul meu si-a cam dat seama ca sunt indragostita de baiatul acela. sunt intr-o situatie disperata deoarece imi place enorm de tipul acela cu care sigur nu as avea o relatie serioasa, pentru ca e alt gen de om, dar arata super binee, ma conduce acasa, ne intalnim intamplator si stam cu orele de vorba, e dragut.Eu chiar nu stiu ce sa fac si mentionez ca relatia mea cu iubitul meu este de un an si jumatate. Intrebarea ta se aplica si la mine, si poate o sa ne dam seama ce sa facem. Sper sa fie o alegere corecta. Succes:* si sa ne spui ce ai facut pana la urma?
Din punctul meu de vedere este foarte foarte greu sa il uiti pe acel baiat, pentru ca asa cum iti spuneam sunt exact in situatia ta. Deci pana nu il uiti pe celalalt nu poti avea o relatie frumoasa cu iubitul tau, nu poti sta cu el in minciuna. Mie una imi e foarte greu, chiar imposibil sa ma impac cu gandul ca nu sunt cu acel baiat pe care mi-l doresc foarte mult. deci chiar nu stiu ce sa fac.