Bro,mă jur că am trăit aproape aceeași experiență.
Eu unul îți sugerez sa eviți relația in care ești, îți vei mulțumi mai târziu!
Tipul ăsta de fata se numește cicălitoare. Daca ea a acceptat să te primească înapoi și-ti scoate ochii din orice...asta ce-ar trebui sa fie? Mulțumire? Nieh, greu sa cred.
Eu unul merg pe premisa "după fete și autobuze sa nu fugi neam "de ce? La un moment dat riști să te plictisești de ele și ajungi la modul în care cauți diversitate, ori în cazul tau cred și eu că ai căutat un mediu mai placut, fara certuri la ordinea zilei și nu e nimic inneregula cu asta.Inneregula e sa stai intr-o relație toxica cu gândul că lucrurile se vor repara, da bro, dar întrebarea mea e, un pahar făcut cioburi...se mai poate aduce la starea în care a fost? NU.
Asa și în cazul ei, degeaba te-a iertat daca te face psihic!
Și ce dacă te știu ai ei? Și la mine a fost la fel, mă știau ai ei, dar daca nu știau că au o fata cu probleme la mansarda, nu e problema meeeeea.Asa că din start părerea lor a devenit nulă!
Sa lupți pentru ce Man? Pentru ce? Pentru o viață plină de certuri? Și chiar daca va trece cu vederea ea și să zicem că lucrurile o sa pară că-s ok,la cea mai mica greșeala o să-ți facă viața un calvar, asculta aici!
Ce-i drept,eu,ca băiat te înțeleg, trecând și prin același lucru,dar ea evident că nu poate percepe faptul că daca e așa cicălitoare ți se ia și ție la un moment dat.
Din nou, recomand sa stai chill o perioada, axează-te pe tine mann, fete sunt gârlă, dar în viața ta cine e mai important? Tu sau fetele?
Așa că daca devii cea mai buna varianta a ta, atragi și persoanele de care ai nevoie!
Așa daca te învârti in cerc ...nu ajungi nicăieri.
Un bărbat adevărat îndura suferința și o acceptă, un puști se va milogi sa se întoarcă la cineva care îi face mai mult rău decât bine!
Cât despre cealaltă fata, crezi că dacă te întorci la ea după ce ai lăsat-o cu ochii în soare, te va mai vedea la fel?
Concluzia o tragi tu!
Daca vrei sa vorbim mai multe, lasă-mi te rog un mesaj pe ig la mihai._. 1829 și discutam mai multe pe tema!
Aici a fost strict vina ta, asa ca nu purta acum chestia de " victima", probabil i ai pierdut încrederea și I ai rănit sentimentele, de aici probabil și atitudinea ei fata de tine.
Totuși, tu te auzi?
" mie acum îmi vine sa i scriu celeilalte ", da ramai frate singur, nu o meriți nici pe una și nici pe cealaltă.
Dacă iubești o persoana lupți pentru ea și nici ca ai o rezerva ca nu ai timp efectiv ești cu gândul doar la ea.
Dacă ea ar fi fost cu altul și ți ar fi făcut asta te ai fi super atacat cel mai probabil, ca asa sunteți voi ăștia, probabil ai fi făcut o în toate felurile, dar când e vorba de voi " băieții "