| NumeNedescoperitDeNimeni a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata,,,, si nu stiu ce mesaje sa ii scriu!

Dati-mi voi niste exeple daca se poate!

:*

9 răspunsuri:
| Buhuta_Dragos_1997 a răspuns:

Scrie-i... sunt 10 ingerasi, 6 dorm 3 vegheaza iar cel mai skump ingeras citeste acest mesaj...sti ce daca vrei da-mi add la id sa-ti spun mai multe id: bogdanutsu01

| Enake a răspuns:

Pai,"te iubesc, din cele 7 minuni ale lumii, tu esti ce-a de-a 8-a, a mea!" nu stiu, eu de obicei ies cu fetele si asa fara sa vreau pot spune le alint sau le spun cuvinte frumoase! Succes!

| h3r a răspuns:

Ești frumoasă în cerul gurii... acum serios, ce mesaje?
Tot ce-ți place la ea, ce adori, ce te face să te simți atunci când îți oferă atenție.

| Lexiiii a răspuns:

Asta mi-se pare ridicol. Nu trebuie sa iti zicem noi ce sa ii scrii, pur si simplu scrii ce simti. Nu stii ce simti?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie asa : "Buna iubire! Vroiam sa-ti spun ca esti raza mea de soare care imi lumineaza toata ziua, chiar si cand este innorat! Esti ingerasul care ma vegheaza in permanenta.Te iubesc si o sa te iubesc mereu"

| pinkflower a răspuns:

Pai eu zic sa nu o bombardezi zilnic cu mesajele dulci gen "Dragostea... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!"....bine, ar merge unu la o saptamana dar daca ii trimiti des, nu va mai sti ce sa iti taspunda inapoi decat un simplu ''mersi''. Mai bine trimite-i "ce faci, frumoasa mea?'' sau de noapte buna ''noapte buna printesa mea, sa te visezi frumos:*:*:*"
Succes!happy

| alexicafarafrica a răspuns:

"uita-ma"

| Azµre a răspuns:

Nu trebuie să îi scrii nimic.

| Láríìśàá a răspuns:

Dacă o iubești mult spui așa : " Te iubesc ", Dacă nu o iubești așa de mult mai bine așteaptă poate îți trimite ea mesaj.