Nu te mai apropia de el. Sincer. Chiar şi dacă te-ar plăcea şi i-ar fi ruşine să iasă cu tine în public, ar fi ceva putred la mijloc. Gândeşte-te, ce ar vrea să demonstreze prin comportamentul ăsta al lui, cu tine la şcoală? Dacă te-ar plăcea într-adevăr, şi ar vrea să te ia peste picior la şcoală în faţa coelgilor, mai degrabă s-ar apropia să te sărute, să te pipăie, etc.
Eu sincer îţi recomand să nu te mai apropii de el, indiferent cât de drăguţ e cu tine când vorbiţi personal, doar voi doi.
Sau totuşi, încearcă să aflii de ce se comportă aşa cu tine când sunteţi la şcoală. Întreabă-l direct, fără ocolişuri. Dacă îţi spune ceva, ia o hotărâre în privinţa lui
Se zice ca atunci cand un baiat tachineaza o fata inseamna ca o place.
sau poate in relatia voastra o fi ceva mai ciudat
Sunt 2 lucruri de inteles:
1. ori nu te mai place si nu stie cum sa ti`o zica
2. Poate el incearca sa faca asa pentru a nu stii colegii(in cazul in care ei nu stiu). sau poate incearca sa te cicaleasca pentru a`l baga mai muklt in seama...asa fac unii tipi se comporta,, mai urat" pentru ca sunt innebuniti dp persoana de alaturi si nu-s tiu ce sa faca pentru al baga in seama
Ghita se uita la curu lu mata
ia gata cu din astea da
?
daca raspundeti raspundei calumea si gata
Io zic sa vb cu el mereu ti-am zis asta s asa ii spun in continuare vbb cu el
Imi pare ca vrea ceva de la tine... daca ii place curu tau nu pedejeaba se uita
Despartitiva da ca reationeaza bine inseamna ca nu era baiatul potrivit si nu te placea