anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de ceva timp. Eu am 20, iar el 23 de ani. Il ajut cu bani ( imprumut ), cu tot ce pot. Mi se pare normal intr-o relatie, doar ca am vorbit cu un bun prieten care tot incerca sa " imi deschidă ochii ", cum ca el s-ar folosi de mine ca eu am de toate si el nu. Din exterior, ce s-ar vedea? Nu cred ca cineva care DOAR se foloseste de tine are accese de gelozie si te ajuta cum poate si el, plus ca faptele spun altceva.

2 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Eu cred ca daca te simti bine si ai incredere in el, plus zici ca el ti-o demonstreaza prin fapte, n-ai de ce sa te indoiesti. Ce tine de prietenul tau, el multe poate sa spuna, chiar ieri am citit aici intr-o intrebare cineva zicea, ca prietenul lui (Z) iar fi spus iubitei lui (Y) ca el (X) o barfeste si o ia in deradere pe ea (Y). Si i-a facut sa se desparta ca el (Z) sa incerece s-o cucereasca. (Y) blocandu-l pe (X).
Nu zic ca si prietenul tau ar face asta, insa ai grija. Nu face sa strici relatia, ca fara incredere nu-i relatie.

| christall a răspuns:

Nu baga in seama "ajutorul". Conteaza ce este intre voi si cum va intelegeti voi. E normal sa va sprijiniti unul pe altul.Acum ai tu mai mult, poate in viitor va avea el. Bunul prieten cred ca are sentimente pentru tine. Daca era prieten adevarat nu se baga in relatia voastra si te lasa pe tine sa decizi ce e mai bine pentru tine.