Este normal ca baiatul de langa tine, sa fie atras.Actul sexual este o parte destul de importanta intr-o relatie, fie ca vrem sau nu vrem. Faptul ca el a incercat, este pentru ca uneori iti pierzi controlul asupra situatiei, mai ales ca nu cred ca tu ai incercat sa-l opresti.
E normal sa gandeasca asa....si e normal sa gandesti si tu asa! Daca el te va astepta pana esti pregatita inseamna ca tine la tine si ca te iubeste pentru ceea ce esti! Nu te ingrijora!
E foarte ok baiatul asta. E o bijuterie de om. dar daca nu vrei incearca sa evitzi situatiile cand. s-ar putea intampla. adica nu-l pune pe jar, e greu si pentru el sa se abtzina. cert este ca te iubeste, dar nu subestimati puterea atractziei fizice, nu va jucati cu ea.
Te-a asteptat 3 ani sau hai 2 ani si 4 luni daca e sa o luam dupa cealalta intrebare, totusi e o perioada destul de lunga si se pare ca e cam innebunit dupa tine.
Acum dupa atat timp, eu zic ca e mai mult decat normal.
Parerea mea e ca nu te atrage fizicul lui si ca stai cu el din plictiseala, 8 luni si nimic e clar ca nu e nimic e o simpla atasare platonica, iar baiatul e normal sa vrea zi mersy ca tea asteptat atat multi nu tear fi asteptat, o sa faci sex cu un badboy care te va parasi si apoi vei regreta asta e
anonim_4396 întreabă: