| Dana1793 a întrebat:

Sunt impreuna cu un tip de vreo cateva saptamani (mai sunt vreo 5 zile, cred, pana la o luna) si in tot timpul acesta nu mi-a zis absolut niciodata in vreun weekend sa iesim impreuna, ne intalnim numai ce termin eu orele (el fiind de dimineata). Mi se pare oarecum ciudat, mai vad pe profilu lui ca se mai duce pe la meciuri de-ale unor fete pe care le stie, sau iese cu baietii. Atunci cand ne intalnim nici nu pomeneste ceva de vreun weekend impreuna, dar se poarta destul de dragut cu mine, chit ca niciodata nu m-a tinut de mana pe strada, imi mai ia mana in palme doar cand ne oprim sa stam undeva. Stiu ca suntem de abia la inceput, dar cred ca in vreun weekend nu ar avea nimic sa petreceaca cel mult 2 ore cu mine. straight face Intr-un fel mi-e teama sa vb cu el, de fapt mi-e frica de ce mi-ar putea spune. Stiu ca sunt mii de baieti in lume si n-ar merita sa stau dupa el, dar felu-n care-mi poarta uneori de grija mi se pare tare frumos din partea lui, chiar daca cateodata am impresia ca o face doar sa nu apara vreo banuiala din partea mea. Am si eu nevoie de niste raspunsuri, sfaturi, orice!

1 răspuns:
| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Poate tipul asta chiar te place dar nu stie cum sa-si arate sentimentele sau te place dar intr-un fel ii este "rusine" cu tine. Inteleg ca ti foarte mult la el dar ar trebui sa stati si voi putin de vorba sa clarificati situatia. Sunteti un cuplu, ar trebui sa va ascultati parerile si sa tineti cont de ele. Vorbeste cu el si spune-i ca sunt anumite lucruri care te deranjeaza, iar daca n-o sa te asculte mai bine paraseste-l, chiar daca te doare dar e mai bine asa.
Eu sper sa se rezolve totul happy
baftaaa!