| Dana1793 a întrebat:

Sunt impreuna cu un tip de vreo cateva saptamani (mai sunt vreo 5 zile, cred, pana la o luna) si in tot timpul acesta nu mi-a zis absolut niciodata in vreun weekend sa iesim impreuna, ne intalnim numai ce termin eu orele (el fiind de dimineata). Mi se pare oarecum ciudat, mai vad pe profilu lui ca se mai duce pe la meciuri de-ale unor fete pe care le stie, sau iese cu baietii. Atunci cand ne intalnim nici nu pomeneste ceva de vreun weekend impreuna, dar se poarta destul de dragut cu mine, chit ca niciodata nu m-a tinut de mana pe strada, imi mai ia mana in palme doar cand ne oprim sa stam undeva. Stiu ca suntem de abia la inceput, dar cred ca in vreun weekend nu ar avea nimic sa petreceaca cel mult 2 ore cu mine. Intr-un fel mi-e teama sa vb cu el, de fapt mi-e frica de ce mi-ar putea spune. Stiu ca sunt mii de baieti in lume si n-ar merita sa stau dupa el, dar felu-n care-mi poarta uneori de grija mi se pare tare frumos din partea lui, chiar daca cateodata am impresia ca o face doar sa nu apara vreo banuiala din partea mea. Am si eu nevoie de niste raspunsuri, sfaturi, orice!

Răspuns Câştigător
| freehugs a răspuns:

De ce sa nu faci tu primul pas? poate el e mai timid
invita-l in oras, sigur nu are sa te refuze, la un film ceva, sau intr-un local frumos unde sa stai mai mult de vorba, sa va cunoasteti mai bine happy. eu asa as face, daca el nu are de gand.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu astepta sa te invite el. spune'i sa va plimbatzi prin parc odata ca sa'l cunosthi mai bine. fundita?love struck