| Alexandra740 a întrebat:

Sunt in a-V a. am fost provocata sa pup un baiat pe gura iar acum ma simt ciudat adica nu mai vorbim la scoala iar eu daca ii zic buna, el fuge de mine ar trebui sa ma ingrijorez sau sa uit de ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| Bellatores a răspuns:

Roata se invarte, nu sti niciodata cand se iveste o noua ocazie!big grin...nu are rost daca el nu isi mai doreste, fi distanta..isi va da seama mai tarziu ca te-a avut candva iar apoi..nu se stiebig grin

7 răspunsuri:
| Ela_6320 a răspuns:

Uita ce s`a intamplat. Treci peste, cand vei mai creste o sa vezi ca poate o sa ina el la tine... astept funda!

| Alexandra740 explică (pentru Ela_6320):

POATE!
Nu ma linisteste!

| Bellatores a răspuns (pentru Alexandra740):

Lasa-l,cu timpul te va cauta:*

| Alexandra740 explică (pentru Bellatores):

Dar are o alta fata in vizor...

| Bellatores a răspuns (pentru Alexandra740):

Roata se invarte, nu sti niciodata cand se iveste o noua ocazie!big grin...nu are rost daca el nu isi mai doreste, fi distanta..isi va da seama mai tarziu ca te-a avut candva iar apoi..nu se stiebig grin

| Bellatores a răspuns:

Inca a ramas socat de intamplare, nu iti face griji..isi va reveni, poate el era mai timid si toata chestia asta l-a luat pe neasteptate.Bafta in continuare!:*

| Alexandra740 explică (pentru Bellatores):

Nu inteleg deoarece el este foarte spontan si nu se ascunde dupa deget daca se intampla ceva! Adica ma evita complet nici la telefon nu-mi raspunde, si nu stiu ce sa fac!

| euro2012 a răspuns:

Inca este surprins dar ai va trece cu timpul bafta!