| Diianna05 a întrebat:

Sunt in clasa a 10-a, am 15 ani fac 16 la sfarsitul lunii acesteia. Am un prieten de 7 luni care mi.a propus sa o facem..adevarul e ca are dreptate.a asteptat atat dupa mine.a cam venit momentul..il iubesc mult si el la fel..si nu stiu ce sa fac. daca as fi fost mai mare as zice da dar parca totusi sunt prea mica...ce sa fac :-s apropo prietenul meu face 19 ani. ce credeti ca ar fi bine sa fac?

4 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Şi eu fac tot la sfârşit pe 29 octombrie, în fine să revenim la întrebarea ta, nu este bine ce faci eu am o prietenă de 2 ani şi nu am făcut nimic aştept vârsta potrivită, plus că este de seama mea, el este mai mare cu 3 ani gândeştete şi la asta... faci ce vrea el apoi pa, până la urmă e viaţa ta dar ai toată viaţa înainte să o faci, timp este aşa că...
O seară plăcută şi ai grijă de tine.

| Oana65 a răspuns:

Multi ani inainte, parerea mea este ca esti prea mica, ai doar 16 ani... mmmmnustiu, consider ca nu ar trebui si daca tot insista, te poti desparti de el. Dar daca-l iubesti cu adevarat ar trebui sa-i explici asta, dar daca si tu vrei...eu zic ca e mai bine sa faci cum te indeamna inima! Funda?

| iamyours a răspuns:

Eu inteleg ca el are 19 ani, nu mai e un copil si pentru el este foarte normal sexu. dar daca intr-adevar te iubeste va intelege ca mai vrei sa astepti. Intr-adevar, varsta ta e o problema dar daca te consoleaza cu ceva multe fete mult mai tinere au facut acest lucru si nu regreta, pe de-o alta parte multe fete care au mai asteptat ceva timp nu au regretat nici ele. sfatul meu este sa nu o faci pentru ca din cate citesc eu aici ai si tu niste dubii. si un singur si mic dubiu daca ai eu zic sa nu o faci, nu ai vrea sa regreti dupaceea deoarece asta se intmpla doar odata in viata. dar bineinteles este alegerea ta nu trebuie sa depinda de raspunsul meu, eu doar vreau sa te ajut cu un sfat. bafta si o relatie fericita in continuare big grin

| Bogdan_9316 a răspuns:

Hai sa te ajut sa-ti explic mai bine

Dacă încearcă să mă convingă să fac sex?

„Nu ar fi mai bine să accept?", te-ai putea întreba. „La urma urmei, nu toţi fac asta?"

Stai puţin şi gândeşte-te!

Adevăr: Nu toţi tinerii au relaţii sexuale.

Din statistici reiese că un număr alarmant întreţin relaţii sexuale. De exemplu, un studiu efectuat în Statele Unite a dezvăluit că, până la terminarea liceului, doi din trei tineri îşi încep viaţa sexuală. Dar asta înseamnă că unu din trei, un număr deloc neglijabil, nu şi-au început viaţa sexuală.

Ce se poate spune despre cei din prima categorie? Cercetările au scos la iveală că mulţi dintre aceşti tineri au avut de suportat una sau mai multe dintre următoarele consecinţe:

Remuşcări. Majoritatea tinerilor care au avut relaţii sexuale preconjugale au declarat că, mai târziu, au regretat acest lucru.
Neîncredere. După ce doi tineri fac sex, fiecare se întreabă în sinea lui: „Cu cine a mai făcut sex?".

Dezamăgire. În adâncul sufletului, multe fete îşi doresc să fie ocrotite, nu folosite. Şi mulţi băieţi recunosc că nu mai sunt atât de atraşi de o fată care a cedat avansurilor lor.

Concluzia: Corpul tău este mult prea preţios ca să-l pui la dispoziţia oricui. Demonstrează că ai tăria să respecţi porunca lui Dumnezeu de a te abţine de la relaţiile preconjugale. Iar dacă într-o zi te vei căsători, vei putea avea relaţii sexuale şi te vei bucura pe deplin de ele, fiind scutit de îngrijorările, regretele şi sentimentele de nesiguranţă atât de răspândite în rândul celor care au relaţii preconjugale

Dacă ai avea relaţii sexuale preconjugale ar fi ca şi cum ai folosi un tablou frumos pe post de preş

Sper ca te-am ajutat cu tot ce a fost mai bun happy