| mojostyle a întrebat:

Sunt in clasa a 10-a si m-a innebunit profa de fizica. ne tot spune ca noi suntem primii care nu vom mai putea alege la bac intre fizica, chimie si biologie si vom da din toate 3 o singura proba; sunt la mate-info x_x
voi ati auzit prostia asta? thinking am mai intrebat si alti profesori si au spus ca nu stiu nimic

2 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Exista sanse mari sa se intample in acest fel, daca actualul proiect de lege privind noua lege a educatiei (care oricum va intra din 2016 in vigoare) va intra in vigoare incepand cu 2014, asa cum s-a propus. E vorba de un bacalaureat diferentiat, in functie de profil. Tu fiind la real vei da 2 probe scrise. Proba 1 va fi matematica iar proba a2a, condensata, va insuma fizica, chimia si biologia. Nu vei mai da proba din limba si literatura romana (asta imi pare marea prostie a legii), proba ce va fi sustinuta doar de cei de la profilul real, alaturi de o a2a proba, condensata intre istorie, geografie si la alegere o materie de profil (logica, psihologie, economie, filosofie sau sociologie). Nu e o ''prostie'' insa, asa cum ai catalogat-o tu, e un proiect care are 99% sanse sa intre in vigoare in 2013, urmand a fi aplicat din 2014.

| drehtisch a răspuns:

Timpul o sa le rezolve pe toate, este bine sa iti pastrezi calmul si sa te controlezi, sa ai rabdare, multa rabdare si vei afla intr-un final si asta o sa-ti fie de ajutor in viata in general, nu fi impulsiva, sau impulsiv