Daca tu nu sti ce-ti place noi chiar nu avem cum sa stim. Eu de exemplu iti recomand cele mai grele si cautate facultati Automatica si Calculatoare si Medicina. Eu sunt la automatica din pacate .
Facultate de limbi straine, la sfarsit in clasa. a 12a ar trebui sa primesti niste brosuri.
Eu vreau sa urmez automatica si calculatoare, sau cel putin asa sper. Tu gandeste`te ce materii iti plac, ce te atrage, ce stii, ce trebuie sa mai inveti. Si intereseaza`te de facultati, luand in considerare si oferta de munca a pietii. Bafta!
Si eu tot intr-a 11a sunt. Sunt la profil real dar sunt aproape decisa: fac. de litere
Eu sunt la Finante banci si contabilitate. se castiga bine daca o faci in diverse domenii. bancar, contabil sau broker. si altele.bafta
Daca esti din bucuresti sa nu te duci la dimitrie cantemir, eu am fost si m-am transferat la agronomie si e mai bine.depinde ce iti doresti tu.multa bafta
Eu am fost la Relatii Internationale si Studii Europene. Ti-o recomand daca iti place istoria si daca vrei sa pleci din tara. In strainatate profilul e foarte cautat.
Mi-as dori sa dau la Comunicare si Jurnalism, jurnalismul fiind prima mea dorinta in materie de facultati. Ma mai gandesc, poate in cativa ani imi voi indeplini si visul asta.