| Sunshine123 a întrebat:

Sunt in clasa a 11-a la un liceu economic pe profil de turism, vreau sa ma mut la stiinte sociale, ma pot muta intre semestre avand in vedere ca mediile mele la module nu se incheie decat la sfarsit de an scolar? Si mai e si problema ca directorii nu accepta copii cu medii mai mici de 9, 50 sau mai mult, nu invat chiar de 10 dar nici slaba nu sunt, am ambitie sa invat daca as reusii sa intru. La mine problema cu bac-ul la mate, nu imi place deloc si fac pregatire si este foarte costisitoare... Aveti vreo solutie? Ce as putea sa fac daca directorii nu vor sa ma accepte?

1 răspuns:
| G2G a răspuns:

Si eu sunt pe acelasi profil ca tine si vreau sa ma transfer tot la stiinte sociale. Daca vrei sa te transferi neaparat intre semestre atunci media anuala de anul trecut trebuie sa fie cel putin egala cu cea a ultimului din clasa la care vrei sa te transferi. Trebuie sa tragi tare de carte ca sa te poti transfera la un liceu bun cea mai buna nota de intrare ar fi undeva intre 9, 80-10. Cu directorii e alta poveste. Fie te plac si te baga in liceu fie nu. Cea mai mare medie mereu reuseste sa-i convinga si relatiile cu parintii. Acum depinde ce ai vrea sa te faci in viata. Incearca sa te concentrezi pe invatat sa-ti faci media cat mai buna si sigur o sa intrii.