Daca vrei sa dai la Medicina -trebuie sa te apuci de invatat de pe acum -serios.Sau daca ai relatie intra la Academie nu o sa regreti -ma gandesc si eu sa intru-Sper!
Daca ar fi sa dai la academia de politie ar fi bine sa te gandesti cat mai repede, deoarece ai nevoie de transfer la un profil uman.
Insa, daca tot iti place matematica, ai putea merge in invatamant...nu cred ca ar trebui(pentru inceput sa te intereseze salariu, deoarece mai la toate meseriile in Romania se castiga putin, MENTIONEZ APROAPE TOATE) sa te intereseze salariu cum e. Ca profesor trebuie sa iti placa sa te implici in activitati cu copiii, sa ii inveti sa invete, sa le arati cat de frumoase si minunate sunt anumite lucruri(pe care uniii dintre noi nici nu la bagam in seama).
Parerea mea, totusi, ar fi sa consulti un psiholog, de regula, cel al liceului...el ti-ar fi de mare ajutor.
P.S. Nu te lasa intimidata de expresia: La psiholog merg cei handicapati, nebuni, etc...
Sper ca raspunsul meu sa iti fie cat mai eficient si sa te ajuta sa iei cat mai repede o decizie