| myalda a întrebat:

-Sunt in clasa a 8-a, clasa in care ar trebui sa am note cat de cat mai mari decat in anii precedenti, dar nu e asa.Am note de tot cacatul.(scuzati-ma). Pe mine si pe o fata ne-a mutat dirigul in banca 1, iar toti cei din spate copiaza la greu, deci la greu si au niste note de toata frumusetea. M-am saturat. Eu nu pot copia din banca 1.Nu mi-e doar de copiat dar invat si se intampla sa iau note mai mici decat cei care copiaza.si nu e corect. Ce sa fac? funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, tu inveti pentru tine, nu pentru note, nota nu arata intotdeauna nivelul elevilor, tu invata in continuare, stiu cum e cand cineva copie, sunt si eu in clasa a VIII-a si am o colega, care e intre desteapta si slabuta si a stat in spatele meu la test si imi spunea "ma ajuti te rog mult" iar eu nu vreau sa fiu o persoana rea si am spus "sigur" si o ajutam, si acum ea cred ca va lua nota mai mare ca au m-ai ajutat-o colegi, crede-ma stiu prin ce treci, auzi am o idee, ramai la sfarsit cand p[leca toti colegii tai si vb cu dirigul tau si ii spui intre 4 ochi totul sa vezi ca functioneazawinking eu ce mai param asahee heedar apoi mi-am dat seama ca e urat din partea mea, dar la tine e cam grav...PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAlove struck

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Înţeleg că eşti o domnişoară. Spune şi tu : - Scuzaţi cuvîntul "note"!
Cheamă-l, discret, pe profesor şi spune-i că ăia din "fund" copiază. Să se ducă şi el în fund şi atunci o să vadă ce fac ăia acolo.Pentru treaba asta o să primească şi funda ( dela jartiera ta). Şi atunci, scoţi şi tu "instalaţia " şi te pui pe scris.Cred că e cea mai bună metodă.

| Cynthiacynthia a răspuns:

Inveti cumva in Scoala Ioan Grigorescu? laughing