BUNa! De ce nu ai incredere in tine? In primul rand fiecare persoana este frumoasa in felul ei. Cred ca ar trebui sa fi mai sgura pe tine nu pentru ca asa spun cei din jurul tau ci pentru tine. Fi mai increzatoare. Succes
Cred ca asta e postata ca sa zicem noi
vaaaiii dar esti frumoasa
poti sa te duci la miss plaja
Esti complexata. Ai complexe pe care nu le poti depasi. Nu vrei sa iti accepti imaginea. Incearca sa nu te mai gandesti la asta "sunt urata". Multe fete sunt complexate de imaginea lor, chir daca nu e cazu. Trebuie sa ai incredere in tine. Daca multi iti spun ca esti frumoasa, inseamna ca esti. Tot ce ai nevoie este un exercitiu de incredere. good luck.
Tuturor fetelor li se pare ca sunt urate. Cei din jur spun, uneori, contrariul, doar din politete, dar in cele mai multe cazuri o spun cu sinceritate. De fapt, in mai toate cazurile. Esti o fata foarte norocoasa, daca cei din jur spun ca esti frumoasa... imagineaza-ti cat de triste sunt fetele batjocorite pentru. ca sunt "urate". In opinia mea, toti suntem frumosi macar intr-o privinta, si cred ca nu e nimic anormal cu tine. Esti... adolescenta, ca mine si ca multi altii. Sper ca te'am ajutat! :*