Un stilou frumos. Uită'te la el şi gândeşte'te cam ce i'ar plăcea.Eu mă gândesc să cumpăr un stilou pentru băiat şi probabil o bijuterie pentru o fată. Din păcate, acel stilou nu s'ar potrivi tuturor băieţilor din clasă, dar asta e.La fel şi brăţara.
Oh my GOD. Si noi am tras bilete tot azi. Si am si un Edi in clasa care are 14 ani. Nu cumva suntem in aceeasi clasa?
Pt un baiat de 14 ani un stilou:O:Oomg. de fapt daca ii Ftft linistit ar merge un stilou... da` daca nu sta toata ziua in banca si inv toata ziua atunci o sa-ti de a cu stiloul in capadiik un stilou mi se pare prea plict...inf uh stii da eu zis sa ii ie ceva mai fun adica ceva de cu care o sa te tina minte ca doar sunteti in clasa a a8a si apoi va despartiti.
Pt un baiat de 14 ani un stilou:O:Oomg. de fapt daca ii Ftft linistit ar merge un stilou... da` daca nu sta toata ziua in banca si inv toata ziua atunci o sa-ti de a cu stiloul in capadiik un stilou mi se pare prea plict...inf uh stii da eu zis sa ii ie ceva mai fun adica ceva cu care o sa te tina minte ca doar sunteti in clasa a a8a si apoi va despartiti.
Poti sa ii iei o pereche de manusi noi, un fes sau o ciocolata poiana aerata
Andrei67y5 întreabă: