anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a-8-a si ne-a pus diriga sa alegem biletele si sa facem cadou(pana in 20 lei) la persoana de pe bilete.Si me-a picat un baiat, Edi si are 14 ani. Ce sa-i cumpar?

6 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Un stilou frumos. Uită'te la el şi gândeşte'te cam ce i'ar plăcea.Eu mă gândesc să cumpăr un stilou pentru băiat şi probabil o bijuterie pentru o fată. Din păcate, acel stilou nu s'ar potrivi tuturor băieţilor din clasă, dar asta e.La fel şi brăţara.

| maddy0212 a răspuns:

Oh my GOD. Si noi am tras bilete tot azi. Si am si un Edi in clasa care are 14 ani. Nu cumva suntem in aceeasi clasa?

| pitiqaa a răspuns:

Pt un baiat de 14 ani un stilou:O:Oomg. de fapt daca ii Ftft linistit ar merge un stilou... da` daca nu sta toata ziua in banca si inv toata ziua atunci o sa-ti de a cu stiloul in caplaughingadiik un stilou mi se pare prea plict...inf uh stii da eu zis sa ii ie ceva mai fun adica ceva de cu care o sa te tina minte ca doar sunteti in clasa a a8a si apoi va despartiti.

| pitiqaa a răspuns:

Pt un baiat de 14 ani un stilou:O:Oomg. de fapt daca ii Ftft linistit ar merge un stilou... da` daca nu sta toata ziua in banca si inv toata ziua atunci o sa-ti de a cu stiloul in caplaughingadiik un stilou mi se pare prea plict...inf uh stii da eu zis sa ii ie ceva mai fun adica ceva cu care o sa te tina minte ca doar sunteti in clasa a a8a si apoi va despartiti.

| ssstefan a răspuns:

Altceva, pentru ca are stilou si nu il foloseste, scrie cu pixul.

| florinel97 a răspuns:

Poti sa ii iei o pereche de manusi noi, un fes sau o ciocolata poiana aeratabig grinbig grinbig grin