Nu-s deloc asemanatoare... La sociale faci despre mass media, politica chestii ( bine, si materiile de baza : mate rom desen muzica sport chimie fizica d-astea.). La economic faci. multa economie ) nu matematica, ci economie. Si in + la economic mai faci o saptamana in plus de scoala. De exemplu, scoala se termina pe 17 iunie acum. Daca ai fi la economic ai mai face o saptamana in plus pana pe 24 iunie. La sociale termini pe 17 iunie. Depinde si ce preferinte ai, sunt diferite profilele astea.
Succes :*
Depinde ce iti place mai mult, ce anume vrei sa faci in viata. Gandeste-te bine, iar apoi ia decizia care ti se pare cea mai corecta, cea mai buna pentru tine.
Daca esti mai atras de limbi straine, de limba romana, de psihologie, de cunoasterea omului, de logica, argumentare, filozofie, si nu esti deloc atras de mate fizica chimie biologie - alege st. sociale
daca esti cat de cat priceput la mate, fizica chimie, si te-ai gandi pe viitor la o cariera in contabilitate sau ceva legat de "finante banci" --alege economic.
Eu am ales Stiinte Sociale si sincer nu imi pare rau. Daca iti place matematica te poti duce la Economic, iar daca nu iti place profilul pe care l-ai ales dupa primul semestru te poti transfera.Succes la examene :X