| IceCream22 a întrebat:

Sunt in clasa a 9-a (boboaca) si sunt la un liceu unde nu cunosc pe nimeni. Eu invat foarte bine ( nu ma laud) si unele fete din clasa mea au zis ca vor sa ma bata pentru ca eu sunt mai buna decat ele straight face...ciudat. Ce parere aveti? Vi se pare corect? happy Si mentionez ca nu le-am zis nimic de rau... m-am comportat normal.

6 răspunsuri:
| theutzza a răspuns:

Pf... daca sunt asa, eu zic ca au ceva probleme la creieras... sfatul meu e sa nu le bagi in seama. daca asa se comporta sunt fraiere. cauta-ti o prietena mai normala la cap nu ca alea. sper ca ti-am fost de ajutor

| Lora a răspuns:

Si iti este frica de ele? Sa nu-ti fie frica pentru ca tot tu iesi castigatoarea din aceasta poveste.In caz ca se ating cumva de vreun fir de par de-al tau mergi la director si spune-i, si-apoi va avea el ac de cojocul lor.

| Chrystyne a răspuns:

happy Mda... e clar ca au trecut de mult de stadiul :invidie...
Cel mai bine ar fi sa le dai mai multa atentie...sa incerci sa le devii prietena.
Iar daca nu is schimba gandurile.Gaseste o dovada si vorbeste cu un profesor sau chiar cu parintii...[cineva mai de incredere], ca situatia sa nu evolueze in mai rau.
Bafta!winking

| anOnimăăăă a răspuns:

Nu le lua in seama, sunt invidioase. Stai linistita daca se intampla ceva trebuie doar sa spui dirigintei/dirigintelui si o sa aiba grija de asta. Tu incearca sa te comporti frumos cu toti si o sa fie bine. Intotdeauna o sa existe persoane d`astea important este sa stii sa treci peste si sa nu te lasi mai prejos. Felicitari pentru faptul ca inveti bine happy

| pazy a răspuns:

Mmdaa stiu senzatia, numai ca pe mine ma barfeau, uneori chiar de fata cu mine, asta e aiurea.numai ca nu trebuie sa le dai satisfactie, nu trebuie sa le bagi in seama, sti ce? fii mai sociabila, fa-ti prieteni, eu una am intrat in gasca baietilor, oriunde mergeam impreuna, iar asta pot zice ca le-a ros la maxim.

| pamPammmPam a răspuns:

Se vede de la o posta ca sunt invidioase.Incearca sa nu te schibi indiferent de ce vor zice elewinking