| Andrəi a întrebat:

Sunt in clasa a VII-a si nu m-am batut niciodata, n-a fost nevoie.
Acum cateva saptamani un tata al unui copil venise la mine sa ma bata ca i-am aruncat mingea fiului lui peste gard btw.
Am mers pe premiza daca da, dau, mai aveam 2 prieteni si unul dintre ei se certase cu asta. Problema e ca inauntrul meu simteam frica ca atunci cand jucam un meci mai greu de fotbal
Pot scapa de ea? DAU FUNDA
Nu vreau raspunsuri de genul "Nu e bine sa te bati" pentru ca mergand la liceu (in viitor) nu stii ce pățești.

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

Inveti sa te bati. Probabil ca frica aia e din cauza ca nu vrei sa iti iei bataie sau sa te faci de ras. O sa iti iei bataie cel putin o data la viata ta, iti spun sigur. Poti sa faci tu exercitii acasa ca sa te faca sa te simti mai puternic sau mergi direct la sala. Bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te faci ca fugi cat sa te bata si apoi ii faci o vizita la puscarie si ii razi in fata cat e de fraier.
Mai amuzant ca poti merge cu glume din minionii si sa razi de el ca e inchis ca la zoo laughing

| Andrəi explică (pentru anonim_4396):

Plus ca imi mai iau si bani de la el (daune morale)?

| Juper a răspuns:

1 acel parinte nu are dreptul sa te bata poti sa l dai in judecata pentru vatamare corporala daca da trebuie sa fugi deoarece in sedinta poti fi acuzat ca ai ripostat te duci acasa si le spui parintilor ce s-a intamplat ei stiu ce e de facut mult succes