Acesta se numeste DEPRESIE,esti intr-o perioada in care se produce o mare schimbare in viata ta,din fetita care tocea micuta si timida din trecut,devii o persoana matura,inteligenta, care trebuie sa invete sa improvizeze cand vine vorba de scoala,sa nu mai inveti non-stop,sa te descurci pe ultima suta de metri. Este un test al vietii tale ce iti va decide viitorul,astfel incat sa te poti descurca la testele viitoare ce vor urma,ce a fost pana acum,au fost teste mici (insa esentiale),de abia acum incepe depresia si renuntarea la chestiile obisnuite pe care le faceai pana acum! Aspectul fizic n-are nici o legatura,insa faptul ca tu poti face fata si familiei, si scolii, si colegilor in ciuda faptului ca ai aceste mari probleme te face mai puternica(chiar fata si de ei), e mult mai greu un test psihologic de la viata de genul decat sa inveti o lectie la biologie, stai calma -improvizeaza-si prinde putin curaj de ati exprima opiniile, succes!
Nu te descuraja,. Mergi inainte, crede in tine, persevereaza. Niciodata sa nu lasi capul jos atunci cand intampini probleme de genul acesta. Cat despre aspectul fizic, sa nu spui niciodata ca esti nemultumita de ceea ce ti-a dat Domnul. Multumeste-i. Esti frumoasa in felul tau!
Esti deja obosita, surmenata. Vorbeste cu mama ta despre aceasta problema si cu siguranta ca va gasi o rezolvare.
Doamnee! Cand am citit parca am avut impresia ca ma regasesc aproape intru-totul. De obicei eu sunt mai pesimista. Incerc sa-mi repar mediile dar atunci cand nu reusesc ma descurajez mai mult si mai mult.
Parca m-am citit pe mine prin descrierea ta. Eu sincer cred ca ai nevoie de o vacanta mai lunga pentru relaxare totala la fel ca mine
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
CristianI69 întreabă: