Din nefericire asa au ajuns majoritatea adolescentilor din ziua de azi, ei cred ca sunt "cool", dar de fapt sunt ridicoli.Si faza cu iesitul in aer liber nu e deloc de domeniul trecutului.Nici eu nu fumez si nu beau, deci te inteleg perfectEu nu as merge in cluburi deoarece nu imi place atmosfera de acolo si oricum varsta nu mi-o permite(14 ani)
In orice caz ma bucur ca vad persoane ca tineNumai bine.
Lasa-mi id tau daca vrei sa vorbim mai multe .
Duduie uite care e chestia, au crescut, se cred tari se cred zmei, o auzi din gura unuia care a simtit-o pe pielea lui cum e in bar, cum e sa fi matol, cum e sa te duci la scoala pe 3 drumuri sa vi pe 7.
Am avut si eu fite de adolescent,par lung,cerceii,barba si toate cele
insa cu timpul te maturizezi(nu toti dar majoritatea)
Eu calc in baruri doar sa beau un suc,si asta rar.
De fumat, nu se mai merita, de baut? nici atat, nu am eu bani sa beau cat pot duce(pardon, cat puteam duce.)
Daca vrei sa vorbim, lasa-mi un idd de mes.
Te pup.
Asa sunt in mare parte adolescenti din ziua de azi! Faptul ca preferi mai mult o plimbare in aer limber, te face sa pari mult mai diferita decat ei.N-am nemic cu ei, si eu mai frecventez anumite baruri sau cluburi, dar nu zilnic.Nu trebuie sa-i critici pentru asta, fiercare individ are preferintele lui.Cred ca ar trebui sa-ti gasesti pe cineva care ii plac plimbarile in aer liber si detesta cluburile, barurile etc.
Pai ei "este cool", ce stii tu. Lasa ca sunt ai altii ca tine, nu au disparut de tot, trebuie doar sa cauti mai perseverent.