| frumusikamititica a întrebat:

Sunt in clasa a5a iar mie cum am mai zis intr-o intrebare imi place de un baiat.Eu ma gandesc mereu mereu la el simi vine sa plang ca din cauza mea nu suntem in aceeasi clasa.Imi puteti spune ceva in cat sa fiu atenta la ore? Va rog din suflet sa ma ajutatisi de data asta. dau funda la cea mai rapida si cea mai buna parere.

Răspuns Câştigător
| Bya4U a răspuns:

Tu nu trebuie sa plangi pentru un baiat de la varsta asta, de fapt nu trebuie sa plangi niciodata pentru un baiat, daca esti suparata mai bine ai zambi pentru a parea indiferenta, si crede-ma, este mult mai bine.Sti cum se spune: "Baiatul care te face sa plangi nu merita lacrimile tale, iar cel care le merita nu te va face niciodata sa plangi." Daca iti place atat de mult acel baiat, nu inseamna ca trebuie sa te gandesti doar la el. Vei avea timp si de elwinking. Nu inlocui scoala pentru un baiat pentru ca nu merita. Si nu e singurul baiat de pe Pamant o sa gasesti tu altul si mai bunwinking. In concluzie nu te lasa de scoala doar pentru un baiat. Daca si lui ii va place de tine el va face primul pas sigur. Bafta in continuare! big grin

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii nu aduc nimic bun.Tu de duci la scoala sa inveti, nu? Asa ca invata, ca scoala este oricum destul de grea.Nu te mai uita inspre el, nu mai plange pentru un baiat.Nu merita osteneala.

| Sultana_4823 a răspuns:

Ai timp mai incolo de baieti.