| ralucaralu a întrebat:

Sunt in clasa a9a si nu prea mi-am facut prietene. Ma simt cam exclusa deoarece majoritatea fetelor sunt prietene. Intr-adevar nu am participat la activitati alaturi de colegi: ei au mers la teatru, la concert si acum imi pare rau. Suntem prietene, dar mai mult la suprafata. S-au obisnuit sa nu merg cu ele si nici nu se mai obosesc sa ma invite. Imi e frica ca nu voi reusi sa ma imprietenesc si eu cu ele. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Asta nu e bine...chiar daca nu-ti prea plac acele activitati, va trebui sa iei parte la ele... daca nu, se vor plictisi sa se tot roage de tine si vei fi eliminata din grupul lor, fara sa vrei. E clar ca dupa acele activitati ele continua sa vorbeasca despre asta, iti va fi si ciudat sa participi la glume pe care nu le cunosti si sa auzi povesti din plimbarile lor.

| KrUeLlA a răspuns:

Nu ai fost cu ele deoarece nu te`au invitat sau nu ai acceptat tu? Incearca sa le propui tu sa mearga cu tine.la un film. la un picnic.sa va dati cu sania nu stiu.si poate intre timp ele o sa se obisnuieasca cu prezenta ta.hee hee
Funda?batting eyelashes

| PandaisHere a răspuns:

In primul rand incearca sa le impresionezi (o coafuta noua un accesoriu nou, o haina noua) sa arati ca esti cool!(a scuze nu trebuie sa fie noi ci doar sa lase o impresie de"grozav") propune u sa mergeti undeva, iar dupa ce v-ati mai aprofiat invita-le la tine la un film, la o petrecere in pijama sau ceva de genul