| xoxxxoooxo a întrebat:

Sunt in criza de tiiiimp! Da-ti-mi si mie idei pls pentru costum de halloween Fundaaaa!

Răspuns Câştigător
| BLUEishot a răspuns:

Contesa sau mireasa moarta sau papusa ucigasa sau vampir sau mim sau lady gaga si rocker mort puscariasa min happyute sa iti dau niste idei la :

contesa : o rochie neagra sau albastra inchis gri inchis ceva de genu cu un vual pana jos si o palaruita ar arata fain big grin
mireasa moarta :o rochie alba si pui acolo sange sau din ala de la unghii vezi u cum faci cu sangele laughing si pe fata niste zgarieturi laughing
papusa ucigasa: pai la papusa niste blugi eventual cu o bluzaa roz neaparat laughing si parul drept si arati superbb :X
vapir: aici e mai greu iti trebuie un fel de roche neagra si in spate o capa cu guler si niste sange prin jurul buzelor big grin
mim : pantaloni negri si o bluza alba cu dingi negre eventual o curea neagra/alba si afta alba cu roz in obraji big grin
lady gaga : assta`i cel mai fain :X pai poti sa iti ei o rochie care nu o mai porti ca sigur ai care vrei sa scapi de ea si lipeste ziare pe ea arata superbb si aiti o peruca blonda sau daca ai parul blond numai trebuie si fatil cu placa si in par pueti o palarie agrafa ceva de genu eu am laughing lady gaga ar fi cel mai fain :*
rocker mort : poti sa iti ei niste ciorapi negri sa ti rupi de mai multe ori dar in genunchi imi ales ca ei se arunca pe jos si sus o rochie ceva gen mov/negru alb negru etc crede-ma arata superb
puscariasa : pai niste pantaloni nemgri si o bluza alba si iti faci niste dungi de acoarela peste tot sa arate ca un zidar chatterbox
mim : poti sa iti ei niste colanti negri si o bluza alb cu dungi negre sau invers vei arat superbb

uite cateva idei de halloween; cruella, vampir alice in wonderful; printesa rea; printesa moarta; michael jackson varianta feminina happy sper ca te-am ajutat oare merit si eu o funda big grin?

7 răspunsuri:
| EU1139 a răspuns:

Ceva de genu vrajitoare zana moarta etc...

| A_7901 a răspuns:

Halloweenul e o idiotenie e o sarbatoare pagana. ce va trebuie?!?!?!

| Ioanaa_5834 a răspuns:

Pai- pisica:iti lasi parul desfacut, masca si imbracata in negruu
-vrajitoare: o rochie mai lunga si palarie
funda?

| xoxxxoooxo explică:

Imi trebuie pentru scl tonguetonguetongue

| xoxxxoooxo explică:

Ms ankaa ma costumez in morticia pup:*

| BLUEishot a răspuns:

Cu placere elly de abia acum am vaz ce mi-ai scris :*