anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in dilema:Xastazi a venit profa de franceza in clasa si ne a zis ca este un concurs national la noi in oras si vrea sa participam noi, 5 colege.problema este ca mie nu mi place deloc franceza ca limba dar profa are o simpatie fata de mine si mereu se uita la mine cand vorbeste despre ceva.eu nu stiu cum am facut dar m-am tinut pe linia de plutire si mi am facut compunerile pe translator fiindca singura nu stiu sa formulez propozitiile corect si sincer nu prea repet niciodata cand zice ca ne asculta a doua zi dar pur si simplu prind din clasa si mi aduc aminte fara sa vreau. ea mereu zice ca nu ne obliga sa facem ceva dar in realiate nu i convine daca nu mergem la concurs dar nu recunoaste.1 la mana ideea e ca eu nu prea as vrea as merg 2. ea o sa tina sigur cont de decizia noastra 3.nu mi place sa par o tocilara mergand mereu la concursurile astea stupide fiindca tine profa cont.
da ti va cu parerea va rog sa merg sau nu?
funda cine ma ajuta happy

Răspuns Câştigător
| Webbiexd a răspuns:

Eu zic sa nu mergi 1.Nu iti place franceza; 2. Daca ea a zis si nu te'ai oferit tu, eu zic ca nu e corect; 3.Pur si simplu zici "nu" si o intrebi daca s-a suparat si o intrebi de zece mii de ori pana zice adevarul.

Sper ca te'am ajutat!happyhappyhappyhappyhappy

1 răspuns:
| dany3la a răspuns:

Mie mi-ar placea sa ma duc ca mie imi place franceza dar acum este vorba despre tine.
Daca nu-ti place franceza atunci cum prinzi din clasa.Trebuie sa fie o latura in franceza asta ca sa-ti placa. Daca stii asa multe lucruri si profa te apreciaza si te indruma de ce sa nu mergi la acel concurs, ca sa nu creada colegele tale ca esti tocilara, impotriva asa le areti ca stii si ca intr-o buna zi vei ajunge cineva.Nimanui nu-i place sa fie refuzat.Du-te nu pentru profesoara ci pentru tine sa-ti areti in primul rand tie ce stii,de parintii tai ce sa mai zic, vor fi foarte mandrii de tine numai prin faptul ca mergi la concurs, dapoi sa-l castigi.Gandestete nu te lua dupa gura lumii ca daca te iei vei ajunge la cineva care o sa-ti comande toata viata.