In primul rand daca erati certati asta nu insemna ca trebuia sa il inseli, trebuia sa va aajutati relatia, adica sa faci in asa fel incat sa va impacati.Ai avut noroc ca baiatul a suportat ca de la altii mananci bataie. Si faza ca iese cu alta mi se pare logic, banuiesc ca s-a saturat sa stea dupa tine si mofturile tale. El nu mai are incredere in tine de loc, prefera sa stea cu alta de cat cu tine mse gandeste ca daca se intoarce la tine tu il vei insela. Nu cred ca e iubire ce a ce simti tu, ci doar o distractie. L ai avut nu ti a pasat si acum ca nu il mai ai iti pasa asa mult. La sfarsit ce aiu scris tu, baiatul se intoarce tu ii dai cu jet si dupa te mai astepti sa vina? sincer cred ca baiatul e indragostit de tine daca a suportat inselatul tau, dar acum stie ca nu mai are rost sa lupte si si a gasit pe alta, vrea sa te uite.Nu am vrut sa te jignesc cumva, tu incearca sa il uiti iar pe viitor invata ca atunci cand va certati nu inseaamna ca si sunteti despartiti si trebuie sa va inselati. Ai sa gasesti unu la care daca ii faci asa iti da cu jet direct. Iti spun sigur ca la tine nu e iubire sper ca te am facut sa intelegi :3
Cred ca esti norocoasa, daca era altu` te-ar fi batut pentru ca l-ai inselat, eu zic sa incerci sa-l uiti, nu cred ca-l iubesti, doar ai nevoie de el si te distreaza, mai bine-l lasi sa isi gaseasca fericirea, nu iti bate tu joc de el. Parerea mea.
Nu ii arata ca iti pasa, asa te injosesti in fata lui si nu e bine ca o fata sa isi calce pe orgoliu atat de tare. Si eu sunt in situatia ta, exceptand unele detalii. Fa-ti prieten, zambeste, iubeste si uita-l daca te-a inlocuit cu alta. :* Sa nu plangi printeso, iti cade coroana :* Sper ca te-am ajutat.