| Cristian110194 a întrebat:

Sunt in probe la un club de fotbal de 1 luna.Chestia ca doar azi a venit antrenorul de la grupa mea.Si normal ca am facut antrenamente mai complexe ca de obicei. Ei, eu am facut antrenament cu cei de la o grupa mai mare ca mine, iar antrenorul s-a cam enervat pe mine pentru ca am cam gresit unele chestii.Per total a fost un antrenamkent nu prea reusit. Mi-e frica sa nusi faca o parere rea despre mine, in sensul ca na-am valoare sau asa. Abia din 5 august incep antrenamentele pentru campionat cu adevarat.Eu sunt copil mai de moral.Si orice lucru gresit ma descurajeaza. Iar antrenamentul de azi ma descurajat. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| AlexBitza a răspuns:

Ai putea sa faci antrenament separat de cele cu antrenorul (ca sa nu mai gresesti asa de des. A si nu fi dezamagit de asa ceva, mai bine gandeste-te ca nu multi sunt ca tine... si cine stie poate vei fi o legenda pentru fotbalul romanesc dar pana acolo ai nevoie de succes pe care ti-l urez si eu si o seara buna!

| MadNNNeS a răspuns:

Depinde la ce ai gresit daca ai gresit la pase etc. trebuie sa exersezi singur daca ai gresit la chesti tactice atunci urmareste meciurile de fotbal si incearca sa vezi cum procedeaza jucatorii profesionisti.Si eu am fost in situatia ta dar am exersat si acum nu mai am probleme.Si nu ar trebui sa te simti descurajat deoarece toti trecem prin asta la inceput