Sterge-ti mesajele, schimba-ti parola la mail, ascunde-ti jurnalul mai bine.
Vorbeste cu ea mai deschis, informeaz-o cu ceea ce se intampla in viata ta ca sa nu mai simta nevoia sa te controleze.
Incearca sa-ti faci propriul tau abecedar Daca nu-l ai ti-l dau eu pe al meu IOn felul acesta va putea citi dar nu va intelege nimica Dar cu telefonul o sa ma mai gandesc Pa
Ii dai o stare de nesiguranta. Vorbeste cu ea si linisteste-o in privinta anumitor indoieli ce le are asupra ta.
Incearca sa vorbesti cu ea... explica-i ca trebuie sa ai ntimitate daca nu merge cu vb mai buna.ascunde jurnalul si lucrurile mai kmportante
Vorbeste cu ea si incearca sa ii cer pareri, sa nu o minti, cistiga i increderea si nu te mai cauta pentru mine mama e cea mai buna prietena si imi respecta intimitatea, nu o mint asta e secretul daca gresesc incerc sa-i spun, oricum ma cunoaste daca mint nu uita e singura in care poti avea increde, si mai ales e singura care iti vrea binele ai sa intelegi mai tarziu, dar sa nu fie prea tarziu vb cu ea cere-i sfaturi si apoi te lasa in pace
Pai eu cred ca ar fi mai bine sa vb cu ea sau sa iti incui camera cand nu esti acasa
Incerca sa vorbesti cu ea si explica-i ce alea sunt lucrurile tale, e intimitatea ta si de asta nu are de ce sa se bage.
Andrei67y5 întreabă: