Nu are nimic... dar incearca sa faci in asa fel sa nu te indopi cu medicamente ca apoi dai in altele.
Incearca sa faci exercitiile fizice.
Ai grija:cafeaua, fumatul, stresul, lipsa somnului si mancarea sarata iti poate inrautati durerea.Incearca sa eviti oricare din aceste elemente.
Ca sa mai elimini durerea poti face bai calde la picioare si sa bei ceai din coada soricelului.
bye sper ca ti-am fost de folos
Pune-ti pe burtica o stilclutza cu apa calda(functioneaza cu adevarat) sau daca nu du-te la farmacie si cere ''ibalgin pentru dureri menstruale'' si scapi de dureri!
Malvynutza2 are dreptate si eu fac asa cand am dureri insuportabile(le urasc) si dupa aprox. 10 min imi trec durerile
Aveam si eu dureri groaznice in perioada aia pana nu demult, dar am inceput sa fac foarte mult sport, uneori merg si la sala (desi nu-mi place deloc acolo) si nu mai am probleme, trec mai usor peste acea perioada.Iti recomand si tie sa faci cat mai mult sport, indiferent de care, baschet, volei, inot, handbal, gimnastica, dans, orice! Mie cu Nurofen imi trece orice durere in cateva secunde dupa ce iau pastila, depinde si de organismul fiecaruia, insa in ceea ce ma priveste, il recomand si de asemenea e bun si Ibalgin, insa efectul nu e instant, la fel ca si in cazul sticlutei cu apa calda! Succes!
Poti lua maxim 3 pliculete in 24 de ore, numai dupa masa.
Daniela, piroxicamul este un antiinflamator dintre cei mai agresivi cu stomacul, practic in afara de aspirina netamponata nici un alt antiinflamator nu ataca stomacul mai rau ca proxicamul. Aulinul, insa, este printre cele mai prietenoase, mai putin agresive cu stomacul.
Pai ce sa spun eu...depinde cati ani ai si...sa te uiti de cate ori poti sa iei pe zi ca trebuie sa scrie, si dupa aceea sa vezi rezultatul.Bafta! Scuze dar atat pot spune.
Incerca niste pirocicam, nurofenul nu este atat de puternic iar aulinul trece dar poate sa te doara stomacul
Eu te sfatuiesc sa consulti un medic. Preferi ca urmatorii 20 de ani sa ti-i petreci "indoindu-te" de durere in fiecare luna? Tu, pe tine te iubesti asa, putin, sau numai pe altii?