| ionutzzz7878 a întrebat:

Sunt inaltsad
am 1, 90 sau 1, 91.
si inca din liceu auzeam mai ziceau unii : ba ce mare esti, guliver, stai in genunchi la tabla sa scrii, rautati de astea cu toate ca era ok la tabla sau ma rog
si de acolo, din cauza lor, cred ca mi-am pierdut increderea in mine
nu vreau sa mai ies
si daca se uita cineva la mine am impresia ca zice in gandu luui/ei : ce mare e asta, ce nasol e.
si azi sau mi-e si teama sa ma vad cu lume care nu m-am mai vazut demult ca aud : ce lung esti, cat te-ai facut, doamne ce mare esti
nici nu stiu cum sa o iau, eu normal ca o iau ca pe o insulta
SUNT FOARTE COMPLEXAT DE INALTIMEA MEA
AM 20 DE ANI SI 1, 90 sad
Si la adidasi imi scot limbile caut incaltaminte cat mai joasa, eventual as prefera si adidasi faara talpa si sa calc direct pe pamant cu calcaiu, cu talpa sad

7 răspunsuri:
| SmileYasminutzaa a răspuns:

Nu conteaza daca esti inalt ei bine si eu am 1.81 metri si am 14 ani si asta e cam ciudat dar no in fine.astia care iti bateau joc aia inseamna ca sunt invidiosi sau nu stiu cum sa mai zic, le bagi in seama? Asta nu e bine.
Eu niciodata nu ii bag in seama pentru ca astia is prea invidiosi, ca is eu inalta si astia sunt pitici de doi bani nu stii cum o sa fie la ei cand is pitici tongue.O sa aiba niste ghinionuri si nu mai regrete o sa aibe.Cand is oameni inalti au nu mai victorie nu regreata asa mult, si o sa aiba un viitor frumos, mai ales mie ce inalta is ca am 1.81 dar e bine pentru minehappy ca mie imi place sa fiu inalta niciodata sa nu ii bagi in seama. maybe fetele te plac daca esti inalt ( nu se stie) whistling. asa ca nu ii baga in seama si nu te mai plnge cu inaltimea ta ca e frumos asa. fiecare traieste altfel.Iar adidasi nu mai conteaza asta.e totduna.deci nu ti mai pierde increderea in tine ca inaltimea ta e buna.happy sper ca te am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 ani si 1, 70 angry ...sincer as vrea sa ajung la 1, 80. Tatal meu are 1, 85.Ptr o fata mi se pare ok.
Pentru un baiat mi se pare foarte ok sa ai 1, 90.
Nu te simtii complexat pentru ca nu ai de ce. E foarte tare sa ai inaltimea asta. Fetelor le plac baietii inalti.
Cred ca unii baietii se simt norocosi ca se gasesc si fete de 1, 60! laughing Iti dai seama ca cei care iti ziceau asa erau de fapt gelosi?
Vorbeam mai demult cu o fata care are 1, 64 si zicea ca nu ii place ca e prea inalta. I-am spus ca vreau sa mai cresc cel putin 5 cm. laughing

Nu mai schimba nimic la pantofii tai. Nu ai de ce sa te simti complexat!

| borntotwerk a răspuns:

Buna nu prea conteaza ca estj inalt pentru ca si cabral are 2 metri si oricum mai bine inalt decat un pitic din ala aiuristik care face pe desteptu., mie imi plac baietii inalti si in orice caz si eu am 1.79.,pa-pa

| skzstyle a răspuns:

Relaxx, iesi afara nu cred ca toti oamenii spun acelasi lucru despre tine, unii si-ar dori sa fie ca tine eu am 15 ani si 1.80 si mi-as dori sa mai cresc macar 5 cm, iesi linistit in oras si ai sa vezi ca alti o sa te admire.

| danamarin a răspuns:

Sunt sigura ca esti absolut suberb asa inalt! nu fii fraier! altii ar vrea sa fie ca tine. sunt femeie si barbatii inalti intotdeauna au un atuu in plus fata de cei scunzi. barbatii inalti sunt impunatori, impun masculinitate si ca sa nu mai vorbim ca multe femei cand vad pe strada barbati inalti deduc ele ca ar fi si ultra-dotati si deja au fantezii. imbraca-te bine, cu gust, nu fii cocalar din ala obosit, poarta-te elegant si fii mandru de inaltimea ta. altii si-ar da ani din viata sa fie inalti. tine minte: femeile adora barbatii inalti, barbatii sunt doar invidiosi pe tine. sper sa fii ok. numai bine!

| Florentina_3944 a răspuns:

Buna Ionut, eu ti-as recomanda sa numai fii complexat de problema inaltimii. Daca stai bine sa te gandesti nu se merita.Eu am 16 ani si am 1, 57 si asta nu ma deranjeaza deloc cu toate ca lumea mai face glume pe seama mea sau mistouri. Oamenilor astora le platesti cu aceeasi moneda. Daca observi ca nu sunt multumiti de ceva,"rasuceste cutitul in rana".In al doilea rand cand iesi pe strada nu gandii pentru altii, lasa-i pe ei sa gandeasca...Si nu stiu de ce Yasminutza19 e aici...pentru ca e la fel de rautacioasa ca toti ceilalti.Nu e vorba de inaltime sau greutate, frumusete sau uratenie Yasmin, e vorba de complexele unui om.Din punctul asta de vedere ar trebui sa privesti daca tot crezi ca ai ce cauta aicihappy.

| RoXxy a răspuns:

Poi nu stiu cum sa iti zic dar dupa baietii inalti intorc capul gagicilelaughingSi nu pentru a-l insulta in gand, ci pentru a-l admira...majoritatea fetelor isi doresc sa aiba langa ele un baiat inalthappySi fratimio e asa ca tine si toate tipele is lesinate dupa elrolling on the floor