anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata, cred ca si ea ma place pentru ca atunci cand ma vede imi zambeste. Am incercat sa o invit in oras dae de fiecara data prietenele ei sunt langa ea si atunci ma pierd cu firea! Cum as putea sa o invit in oras atunci cand prietenele ei sunt cu ea?

8 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Poi fii cat mai naturalhee hee. O iei de-o parte si spui.ca vrei sa iesiti in oras.happy. Si vezi ce spune, ca ai spus ca te priveste si ea si iti zambeste.Smile ...asta e un lucru bun si inseamna ca te place.Deci fa-ti curaj. fetelor nu le plac baietii care nu fac ei primul' pashee hee...Sa-mi spui ce ai facuthappy

| ionika17 a răspuns:

Cauta si u sa fie singura fara prietenele ei. Fa rost de id ei de mess si vb cu ea.Si atunci poti s-o inviti.Sau eu nu cred ca n-o sa gasesti niciodata sigura ca sa poti sa vb cu ea.Sau daca chiar vrei sa-i spui cand sunt prietenele ei de fata. O chemi un pic deoparte si-i spui atunci. Sper ca te-am ajutat happybafta

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Spune-i frumos ca vrei sa vorbesti ceva cu ea si ia-o doar pe ea intr-un colt si spune-i ce ai de spus.Bafta!winking

| Helvete a răspuns:

Ia-o de-o parte si spune-i sau asteapta sa fie singura. Totusi, nu cred ca poate sa fie incontinuu cu prietenele ei.

| oareux a răspuns:

Uoff:X. ce Draguts
Pai. Daca crezi ca si ea te place atunci e foarte bine. Poti sa te duci sa ii ceri id` sau nr de telefon (daca nu le ai) daca le ai intreab`o daca ar vrea sa iesiti sa va cunoasteti mai bine. Chiar daca e cu prietenele eitongue... (sunt fata si stiu bine ce zic... e mult mai bine daca sunt si prietenele ei de fata pentru ca pff.nu stiu cum sa expliclaughing ) Oricum stai linistit ca nu o sa se supere daca faci asa:*.

Pwp:*

| ladygaga a răspuns:

Poti sa-i spui fata in fata sau daca nu[daca zici ca sunt prietenele cu ea, poti sa-i spui pe mess daca ai id`ul.
daca nu faci rost de el si sunt sigura ca pe mess puteti vorbi orice si poti sa-i zici ca vrei sa iesi cu ea, fara ca prietenele ei sa te intrerupa, sau sa te pierzi.

| alexa_4958 a răspuns:

Pai poate ca ar trebui sa o inviti p mess, cred ca e cel mai bine daca prietenele ei nu o lasa de loc singura.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o placi, prietenele ei ar trebui sa davina statui langa voi doi.
Ce importanta are ca sunt prietenele ei acolo?
Te duci la ele, cat mai normal posibil apoi ii spui ca vrei sa vorbesti cu ea. Ori pleaca prietene ei, sau va duceti cativa pasi si ii spui ce face ziua X. Ii spui ca ai vrea sa iesiti in oras.