| rafaelraffi a întrebat:

Sunt indragostit de o fata dar nu pot sa ma bag in vorba cu ea la scoala sa ii spun. deoarece cand ma apropi de ea incearca sa ma evite ( vorbim pe facebook dar fata in fata nu putem..de ce incearca sa ma evite? ) dau funda.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Bun, atunci ori te ocoleste ca te place si ea, dar este foarte timida, ori te ocoleste pentru ca ii este frica de o relatie, si de ce s-ar putea intampla daca ati fi impreuna, adica ce ar zice parintii, ce ar zice prietenii, lumea, etc, ori nu te place, si prefera sa te evite.
Singurul mod in care poti afla, este sa incerci, sa nu te dai batut, si cand poti, s-o intrebi, fie pe facebook fie fata-n fata.

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

In primul rand, sunt obosit, asa ca s-ar putea sa scriu prost, deci scuze.
Am cunoscut oameni, si fete, care aveau in aceiasi scoala alti prieteni, sau rude gen verisori, care atunci cand vedeau ca respectivi fac ceva ce nu le conveneau lor, erau parati imediat.
Asta poate sa fie unul din motive, nu vrea ca acele persoane sa te vada pentru ca le-ar creea probleme.
Al doilea motiv, ar putea sa fie faptul ca ii este rusine ori de ideea de a avea un iubit, oarecum stiind ca o placi, ori sa-ti fie rusine cu tine din nu stiu ce motiv, dar daca nu are nimic cu tine, si spune ca pe facebook vorbiti, este posibil ca ideea unei relatii, si cam ce ar spune lumea despre asta, sa-i displaca, si sa incerce sa evite orice lucru de genul.
Si ultimul motiv care imi vine in minte la ora asta, este faptul ca poate pe facebook este mai putin timida, si eu de exemplu, daca vreau sa spun cuiva ceva, iar acea chestie este ceva mai. nu stiu, personal, sau privat, o pot spune mult mai bine si mai usor in scris, pe mess sau facebook decat fata-n fata.
Poate asta este si problema ei, ca atunci cand este fata-n fata cu tine, se rusineaza, nu stie ce sa mai spuna, si incearca sa te evite, ceea ce ar fi un semn bun, ar insemna ca e posibil sa te placa.
Daca nu o poti face sa vorbeasca cu tine fata-n fata in public, incearca sa vezi daca o poti gasi undeva unde nu va poate vedea lumea, cand este singura sau ceva de genul, si daca tot nu poti, pur si simplu spune-i ca o placi pe facebook, poate acolo se v-a simtii mai comod, si v-a avea si timp mai mult sa se gandeasca la chestia asta.

| rafaelraffi explică (pentru MenInShadow):

I-am spus pe facebook mai pe ocolite asa ca imi place de ea. oricum sigur si-a dat seama ca o plac.

Fata nu e timida ..si nu o sa ma dau batut.

| rafaelraffi explică (pentru rafaelraffi):

Ea are 15ani iar eu 17

Si prieteni\prietenele ei nu ma cunosc.

| MenInShadow a răspuns (pentru rafaelraffi):

Foarte bine, asta trebuie sa faci, sa nu te dai batut.

| MenInShadow a răspuns (pentru rafaelraffi):

Bun, atunci ori te ocoleste ca te place si ea, dar este foarte timida, ori te ocoleste pentru ca ii este frica de o relatie, si de ce s-ar putea intampla daca ati fi impreuna, adica ce ar zice parintii, ce ar zice prietenii, lumea, etc, ori nu te place, si prefera sa te evite.
Singurul mod in care poti afla, este sa incerci, sa nu te dai batut, si cand poti, s-o intrebi, fie pe facebook fie fata-n fata.

| TheEyes a răspuns:

Salut.Pai gandeste-te in primul rand la faptul ca poate ii faci probleme daca te-ar vedea cineva impreuna cu ea. Poate se ascunde de cineva.In al doilea rand daca ea te-ar iubi cu adevarat nu ar trebui sa se ascunda de tine, mai ales cu vorbitul...Sa va cunoasteti mai bine.Asta cu facebook-ul e o prostie pentru mine.Adica mie unul nu imi place sa ma bag in vorba cu fetele pe net.Adica doar in momente speciale sa ma cunosc cu ea si dupa fata in fata. Daca nu te-am lamurit da-mi add "florin_vectra2009" si iti spun eu mai multe.Ai putea sa fi cu ea. Dami add si am sa iti zic mai multe.
Salut, multa bafta

| Mauricel a răspuns:

Deci fi atent la mine! Fetelor le e rusine de celalte prietene ca vor rade de ea sau ceva de genu sau poate si-a dat seama ca o placi si considera ca e prea micahappy depinde cati ani aiwinking Sauuu poate te place si ea da ii e rusine sa vb cu tine si foloseste netul ca sa dea de tine fUNDA?

| rafaelraffi explică (pentru Mauricel):

Pai nu are de ce sa rada, eu arat ok, fac sala.

| Mauricel a răspuns (pentru rafaelraffi):

Nu din cauza ta... Ele sunt altfel