Caută subiecte comune de discuție, nu te comporta ca un fătălău friend-zoned, nici ca un bădăran. Învinge timiditatea prin orice mijloc poți. Nu te mușcă, să știi. Fii sigur pe situație. Fă glume, fă-o să râdă, fă-i complimente etc. Trebuie să îți vină pe moment. Doar nu te comporta ca și cum te duci la război. Fii sigur pe tine și comportă-te firesc.
Sincer si eu sunt aceeasi situatie si eu am intrat intr-un grup de fet si imi place de uan dintre le dar sunt timid si nu stiu cum s aintru in vorba cu ea
Hai sa-ti spun o chestie despre ce am facut eu, ea si-a dat seama cine sunt in realitate si intr-o zi pe net am zis sa incerc sa vad daca pot sa fac o lipeala cu ea, ghici ce i-am zis? Am vorbit de una alta si la un moment dat i-am spus daca poate sa iasa in weekend la un suc, ea a zis ca are ceva treaba ca nu stie sigur ca nu stiu ce Deja mi-am fost dat seama ca ma evita. I-am cautat frumos contul pe facebook am vazut ca are prieten. Acuma nu stiu care a fost faza ori ca avea prieten ori nu i-a placut de mine, da macar n-am fost suparat pentru ca am fost incercat daca nu incercam ma faceam bou si in zilele astea "bai ce fra*er am fost ca nu i-am vorbit" deci eu iti spun sa o inviti intr-un weekend undeva la un suc la stat de barfa daca vezi ca te evita e clara treaba
Si sa-ti mai spun cu alta fata, odata tot asa m-am bagat in seama la una ( tot pe net ) si i-am zis ca e frumusica ca nu stiu ce si numai vad ca peste 3 zile vine un amic de-al meu si imi spune " bai vezi ca aia vrea sa te intalnesti cu dansa" si eu prost i-am zis mai in gluma mai in serios ca e prea scunda, eu n-am stiut ca amicu meu ii spune la aia chiar tot ce i-am zis lui, si frate am pierdut-o si pe aia.
Mai pe una care ( ne-am vazut intr-un club ) fara sa ne cunoastem am incercat sa ma bag in seama la el pana ce m-au avertizat prietenii ca aia e panarama si apoi aia incerca sa de-a de mine pana ce am refuzat-o si am fost scapat de ea ( si era frumusica foc ). Cam asta e povestea mea cu unele fete timid am fost si inca sunt, singura chestie e sa o inviti undeva prin parc undeva frumos si vezi daca ea te refuza atunci poti sa-i spui adio.
Dragul meu, cand esti indragostit cu adevarat, cauti o cale fara sa te gandesti prea mult la urmari. Daca nu ai curajul sa-i spui ceva, ori s-o inviti undeva, scrie-i un biletel.