| OchisoriAlbastrii a întrebat:

Sunt indragostit de o fata dar nu stiu cum sa ii zic! dati-mi niste idei...cum pot sa imi dau eu seama...cu toate ca ma comport cam urat la scoala!(cu unele fete)

Răspuns Câştigător
| Spiku a răspuns:

Pai te intreb si eu ceva. o iubesti pe fata aceea cu adev? si de ce te comporti urat cu fetele? nu merita asa ceva orikt de rele fitoase ar fi nu merita un astfle de comportament. fata pe cere oo iubesti, trebuie sa o privesti intens. sa-i faci complimente de ex:ce frum ti-ai facut parul astazi, ce frum(stai un pic si zici)ca intodeauna si chicotestihee hee sau cand vorbesti cu ea privesteo f. intens in oki si vorbeste cu ea. daca ii place vreo materie la skl bagi si u skz ca nu ai inteles si in timp ce ea iti explica uitate la ea.crede-ma e cea mai buna variantawinking fundita?big grin

1 răspuns:
| Razvan a răspuns:

Si de ce te porti urat cu fetele?thinking Nu vreau sa cred ca este din cauza frustarii. N-ai cum sa cuceresti o fata cu forta.Asa functioneaza fetele:trebuie vorbe frumoase, flori, plimbari, cadourismug
Nu sunt chiar atat de rele cum par la prima vedere si nici asa de complicate cum vor sa para.Totul e sa stii cum sa le iei si mai ales sa ai tupeu.Nu mult, ca stricawinking