| ionutzzz7878 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata dar rau de tot, pana acum am avut numai aventuri acum fata asta mi-a pus capac, si ea zice la fel ca e fericita cu mine, dar eu sunt f gelos. oare sa ii arat in continuare ca tin la ea f mult ca o iubesc sau chestii dstea? sau sa o las mai usor, ce sa fac sa nu o pierd oare cum sa procedez?

7 răspunsuri:
| Irmmma a răspuns:

Daca o iubesti pe bune, si nu vrei sa iti bati joc de ea, spune`i asta la modul cel mai serios si intreab`o daca vrea ceva cu tine. Daca ea zice ca e fericita, fiti impreuna, iubeste`o! Iti spun din experienta! Nu o pierde daca o iubesti! Dar nu exagera, adica sa aratica un obsedat.
Bafta!
Te pup:*

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca va fi sa o pierzi, o vei pierde oricum si nicio tactica nu te va putea ajuta, asa ca relax si fii natural!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, arata-i ca o iubesti, daca si ea iti arata lucrul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ionutz is marius daca chiar tii la ea si ea tine la tin... uh nu mai fii gelos pe ea... si da arata-i in continuare cat de mult tii la ea.

| pustiinocent a răspuns:

Sall hei incearca sa nu fi gelos poate ea tine la tine dar se simte stanjenita arata-i in continuare ca o iubesti

| KykyJ a răspuns:

Daca zici ca o iubesti asa de mult, incearca sa ai incredere in ea si lasa geloziile happy...

| mariusvl_6613 a răspuns:

Nu stiu frate eu sunt gay. nu vrei sa te conbini cu mine? rolling on the floor