Nu cunosti nimic despre ea, nu stii daca e pe interes sau daca are o relatie, acum lasand la o parte orice metode sau scenariu, realist vorbind ai o singura varianta, sa o prinzi oarecum singura si sa vorbesti cu ea, sa faceti cunostinta, nu e nici un scenariu, e cel mai practic lucru pe care il poti face, nu ai cum sa o cunosti daca nu faci conversatie cu ea indiferent cum pui problema, daca iti place asa mult incat o visezi noaptea mergi si vorbeste cu ea, ajuta sa incepi pe o nota amuzanta gen "buna eu sunt X, te-am remarcat de cateva zile si noaptea trecuta mi-ai aparut in vis, ciudat stiu , cum te numesti si de ce imi bantui visele?", umerii relaxati, nu vorbi grabit, e vorba sa faceti cunostinta nu sa agati de la prima interactiune sau sa propui o intalnire, de multe ori punem presiune pe noi si ajungem in fata tipelor incordati cu vocea pitigaiata de emotii, ce sa vada placut fata aia in cazul asta?
Nu mai lua totul in serios daca vrei sa fie spre beneficiul tau, nu zic sa o iei in gluma din moment ce iti place mult de ea dar vezi cum am schimbat scenariul de la "aualeu ce ma fac, cum vorbesc cu ea ca mi-am luat panica" la unul mai relaxat? Daca e sa fie ceva o sa fie, daca nu e interesata poti sa te pui si in cap, tot degeaba asa ca spatele drept si pieptul in fata, distreaza-te.
Pai stai, fata asta are deja pe cineva sau? Sa umbli numai cu tipi care au masina e superficial, iar tu oricum nu ai masina, nu? Eu nu as considera ca prietenii tai iti vor raul prin sfaturile oferite.Macar unul sau doi tot au zis ce gandesc sincer pentru ca nu vor sa te vada suferind? Sa iti schimbi tu felul de-a fi pentru ea (sau oricine!) nu este in regula, cine te place te place asa cum esti pentru ceea ce esti tu acum, nu pentru ceea ce vei deveni dupa un makeover. Apoi, indiferent cat de frumoasa o vezi, e si ea exact ca restul, tot un om, asadar e nevoie sa comunici cu ea, sa vorbesti, altfel nu se infiripa nimic in realitate.Nu suntem in basme.
Mna, asa privind din exterior, logic ca incercarea moarte n-are, poti actiona fix cum doresti, insa ai grija sa nu sfarsesti cu sufletul bucati, ar fi pacat.
Ce răspuns mai coerent vrei daca nu accepți sfaturi sa te bagi in seamă?
Atunci salivează din umbră, mergi acasă dă-i in cap si gândește-te la ea.
Cu ce sa te ajutăm noi?