Pentru noi baietii e mai usor, putem face glume pe tema iubirii sau apropouri, eu personal adaug persoana pe facebook daca-mi palce i idau like la poze si ii cer id (nu iau id direct del a info i-l cer personal) si dupa din vorba in vorba ajungi la conversatia despre iubire
Uite eu sunt fata si poate o sa iti dau niste sfaturi. Fetelor le place sa primeasca funde, adica cadouri. Deci regulile care trebuie respectate :
Noi iubim ccadourile.
Ne plac mai mult baietii puternici decit micutii fara muschi
dar cu 13 straturi de grasime http://img138.imageshack.us/i/wfattyyb1.jpg/ :))
Nu e imediat sa fii cel mai destept, dar capul pe umeri totusi trebuie.
Fetele sunt cochete. Pun foarte mult accent pe imaginea lor. Vor tot timpul sa fie la moda, cat mai atragatoare, mereu in centrul atentiei. Din acest motiv prefera baietii, barbatii care de asemenea se ingrijesc. La ce se uita o fata atunci cand cunoaste un baiat:
1 Parul- fetelor le plac baietii tunsi scurt, fie periuta, fie cu diverse tunsori la moda acum cu tepi.
2 Unghiile. O mana ingrijita e placuta la atingere... Manichiura trebuie sa fie impecabila, fara unghii roase, fara pielite.
3 Dintii- daca nu te nasti cu o dantura frumoasa, macar sa ai o respiratie placuta... Igiena orala e foarte importanta.
4 Pantofii- indiferent ce porti, este foarte important sa fie curati! Tinuta vestimentara, depinde de varsta, de locul in care o porti.
Important e sa fie curata, sa te reprezinte si sa-ti stea bine. Fetelor nu le plac baietii prea impopotonati, cu lanturi, bratari etc. Mai putin, inseamna mai mult. Important e sa fii curat. Parfumul e de asemenea important. Trebuie ales cu grija. Si bineinteles dozat, nu e ok sa mirosi prea strident. Ai retinut? Par aranjat, dinti curati, respiratie proaspata, unghii si maini ingrijite, pantofi curati, fara zorzoane, parfum discret.
Pentru fete conteaza in primul rand desi mai toti spun ca nu e adevarat personalitatea unui baiat.e adevarat si imbracamintea conteza.majoritatea fetelor le plac baietii ingrijiti curati si care sa denote ca e sigur pe felul cum se imbraca.imbracamintea depinde foarte mult de oocazia si locul unde trebuie sa apari.iti dai seama ca daca te duci cu o fata la opera si te imbraci foarte strident automat o vei pune pe fata respectiva intr-o situatie jenanta as aca eu zic ca sa te gandesti la locul unde te duci si in functie de asta sa faci in asa fel incat sa ai o tinuta potrivita pentru acel loc dar in acelasi timp sa te simti si bine in aceea vestimentatie