| Byuttzzzuu27 a întrebat:

Sunt indragostita de 2 baieti : Unul l-am pierdut din cauza ca m-am indragostit de alt baiat spunandu-i sadimi pare rau nu te mai iubesc viata nu e intodeauna corecta) Dar i-am spus acestea fara sa stiu daca acelui baiat ii place de mine. Celui care i-am spus ca nu-l mai iubesc a fost iubitul meu dar acum nu am pe nici unul. Fostul sia refacut viata iar cel de care imi place mie nu stiu daca ma place asa ca sunt singura. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Buna! E trist ce ti s-a intamplat dar ia-o ca pe o lectie de invatatura. Cand de indragostesti de cineva si el de tine ramai cu el indiferent cine apare pentru ca daca il lasi pentru altu s-ar putea sa fi si tu lasata pentru alta de acel baiat pe care l-ai ales. Iti sugerez sa ii uiti pe amandoi si sa iti incepi o alta viata alaturi de o alta persoana. Bafta

4 răspunsuri:
| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Pai,intreba-l pe al doilea daca te place sau poate iti vei da seama cu timpul. Oricum, daca sentimuntul nu e reciproc, incearca sa ii uiti pe ambii si indrgosteste-te de cineva care iti poate daruii dragostea de care ai nevoie. Sper ca te-am ajutat si ca nu te-am indus in eroare happy

| pufoshenia24 a răspuns:

Pai mai bia e trist. eu stiu mai bine ( si pentru toti de pe site care nu stiu ca eu sunt colega cu Byuttzzzuu27) iti stiu povestea si e nasol. dar eu zic ca ai gresit. trebuia mai intai sa afli daca dan te place iar mai apoi sa te desparti de celalalt. daca fostul te mai iubeste cu adevarat o sa inteleaga ca ai gresit si te va ierta. mult succes!kiss papakisswinking

| TeenagexD a răspuns:

Lasa-i pe amandoi. Gaseste-ti alt baiat sau. spune-i baiatului ca il placi. :*
Poate ca sentimentul e reciproc asa ca, bafta!; x

| ANDREUTZICA a răspuns:

Intreaba'l pala daca te iubeste...sh daca nu cautat'i altulwinking