| rocky26 a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat dar niciodata nu cred ca ii voi putea spune! dar vreau niste statusuri ca sasi dea cumva seama ca ceea ce scriu este despre el... cine imi da niste statusuri referitor la aceasta? cele mai multe satusuri primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Cory_3470 a răspuns:

Nu cred ca trebuie neaparat sa iti arati dragostea fata de el printr`un statushappy iocred ca ar trebui sa vb cu el...si sa bati vreau apropo.sau sa ii spui pur si simplu k il placi.k alfel il vei pierde daca vei sta prea mult...winking parere mea:* baftabig grin
funda?

1 răspuns:
| rocky26 explică:

Vezi ca eu nu stiu ce crede despre mine si nu stiu. pur si simplu nu stiu ce sa fac... si daca el deja place pe cineva? si cel mai important e ca sunt intr-o clasa cu EL anul acesta am nimerit ambii in aceeasi clasa. desi il cunosc din a 5. am fost clase paralele pina acum. De cite ori stau cu el in banca simt ca zbor. devin atit de timida incit nu stiu ce sa-i zic sau despre ce sa-i vorbesc.Se comporta frumos cu mine doar ca nu stiu ce-i in mintea aia a lui.Mereu la ore ne uitam unul la celalalt doar ca (((((((((( astept el sa faca primul pas. dar eu stiu ca asta nu se va intimpla niciodata si eu niciodata n-o sa-i pot spune ca il plac si tin mult la EL. mereu ramin cu acelasi gind si iarasi ma ascund in mine.