anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt indragostita! Si am impresia ca si lui ii place de mine...Singura problema ar fi varsta: eu sunt in clasa a 7-a, el intr-a 11-a. Ce sa fac ca sa il determin sa ma placa mai mult?

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E frumos sa fi indragostitlove struck e minunat, mai ales daca sentimentele sunt impartasitelove struck.Nu cred ca e o problema prea mare varsta, si daca te place, mergeti mai departe, zambeste-i frumos, arata-i ca il placi. Sper sa fi fericitalove struck.happy

| Bogdana a răspuns:

Mai stai si tu pe langa el. dar nu permanent.nu-i arata din prima ce simti.pastreaza ceva si pentru tine.mai vorbiti pe mess. daca ai id lui...

| paulaiubitzik a răspuns:

Buna sunt si eu in aceeasi situatie sfatul meu este sa vorbsti cu el mai mult in vedere cu varsta, varsta nu conteaza dragostea nu are varsta oricine are dreptul sa iubeasca si sa fie iubit asa ca bafta sa fi iubita pup

| monyk a răspuns:

Buna, varsta chiar nu conteaza, in plus nu e asa mare diferentahappy... fa ceea ce simti, da-i de inteles tot mai mult ca il placi, daca si el te place atunci esti chiar o norocoasa si poate veti avea parte de o relatie frumoasa, nu se stie niciodata, iubirea e cel mai frumos sentiment daca e impartasit si e o iubire implinita, lasa totul deoparte si concentraza-te pe el, sa il faci sa te placa tot mai mult, nu te da batuta, pana la urma va fi al tau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happy

Mu bucur ca ti traiesti dn plin dragostea. Nu cred ca ma ai ce face ca sa te placa mai mult, ci sa faci primul pas, ntra intr-o conversatie cu el, sau stiu eu, adu vorba despre viata sentimentala, sau cerei un nr de telefon sau un id de mess, sa poti sa vorbesti mai calm si mai neagitat. Nu uita incearca sapar stapana pe situatie, si asa il vei ajuta sa isi da seama ce fel de fata esti.

Mult succes, si nu uita ca asteptam noutati waiting

| naya a răspuns:

Lasa lasa...mai copilareste tu acolo, mai fa niste teme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare! numai ca la mine el spune ca nu ar avea nimic impotriva dar nu are timp pentru noi...
va rog sa ma ajutati cu un sfat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragostea e minunata mai ales cand esti tanar. sunt precis ca nu-ti mai arde de scoala acum dar ma rog. mi-e teama sa nu profite de tine. constientizeaza faptul ca 4 ani diferenta e cam mare .si ca orice baiat tinerel are in cap "O TREABA"! cunoastel nu te lasa dusa de val abordeaza-l pentru a-ti da seama ce fel de persoana e. pana la urma nu conteaza varsta daca va iubiti sti bine astawinking